دو تاش بعد از بازی ارژانتین اومده (sm120)موندم کیا بودن (sm120)دوتاش قبل بازی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دو تاش بعد از بازی ارژانتین اومده (sm120)موندم کیا بودن (sm120)دوتاش قبل بازی (sm120)
گوشیم 2 روزه تو تعمیرگاهه(sm120)تعمیرگاه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق جاودانیم هر دفه می رینه به این میثاقی (sm2)
نمیدونم فک کنم بدون اینکه تو این دو مسابقه اخر شرکت کنم 370 -80 بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جام جهانی تموم شد دیگه جمع کنین برین خونه هاتون تا یورو 16 (sm120)
مگه از باتریش نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واشر سر سیلندرش خرابه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این زودی ها منم یحتمل برم تا یورو 16 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا؟(sm120)نقل قول:
پاشو برو دیگه چقدر تشکر میکنه