به کدوم زودی ها به کجا بری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به کدوم زودی ها به کجا بری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم تاپیک چی بشه خوبه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث و گفتگو پیرامون فوتبال روز دنیا(sm2)
سر کار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سربازی نباید بری؟(sm120)نقل قول:
بحث کارشناسی و تخصصی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا کار به طور همزمان بهم پیشنهاد شده میخوام جفتشو قبول کنم (sm2)
یکیش 12 شب تا 8 صبح
یکیش هم کار خودمه که هنوز ساعت بندی نشده (sm120)
ماریو گومز: پس از قهرمانی آلمان احساسات دوگانه ای داشتم/ هنوز وقت دارم که قهرمانی جهان را تجربه کنم (sm120)
2-3 ماه رفتم خیلی سخت بود برگشتم (sm120)نقل قول:
اون چی هس؟کار خودت چیه؟>(sm120)نقل قول:
چرا تاریخ عضویت من مدام تغییر میکنه ؟ (sm14)