مخابرات ریده (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات ریده (sm172)
واسه من خوبه فعلا..شرکتتو عوض کن خونقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه، پولش نیست(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از اون لحاظ که من مشکلی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جاهای خطرناکترش هم عضو هستیم و پست میدیم
اینجا واقعیت تا حالا سعادت نشده بود و اینکه تا حالا ترجیح میدادم بیشتر پست های بچه ها را بخونم تا ....
مخابراتی مگه؟(sm172)کی گرفتی؟ چه سرعتی؟ دانت چنده ؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
رفقا سلام☺️
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه داعش که عضو نیستی ؟(sm120)
من هم تازه 6 ماهه به جمع اسپم دهندگان اضافه شدم(sm120)
من از پرچم سفيد خبر هارو از اينجا ميگرفتم..😃امروز قسمت شد ثبت نام كنم