کارشناسی و تخصصش با من(sm132)شما چه میکنین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارشناسی و تخصصش با من(sm132)شما چه میکنین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریضه(sm14)نقل قول:
ما موضوع بحث هر شب رو مطرح می کنیم و بحث رو به حاشیه می بریم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثاقی تو کذسدتان واسه نود گزارش خودجوش میداد اول
بعد عادل دید صداش خوبه و بیانشم بد نیست اوردش تهران
حالا هم که سر جهازی عادل (sm120)
8-12 تو مخابراته دقیقا نمیدونم چیه (sm120)دوستم واسم جور کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خودم بستگی به وامم داره (sm120)
منم سر جهازی تو ام مثل میثاقی (sm120)نقل قول:
تموم شد (sm74)
به نظرم شماها هم یه چند روز به خودتون استراحت بدین کارشناس ها هم به استراحت نیاز دارن:))))
حاشیه رُ هستم(sm59)نقل قول:
برو که میخاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]