یه سال ما پنج گانه میبرم سال بعد شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سال ما پنج گانه میبرم سال بعد شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف از مرحله گروهینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال ما امسال شما(sm2)
به قول عاقا ما رکورد زدیم (sm120)نقل قول:
ریدیم به معنای واقعی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
بیشترین اسم جستوجو شده در گوگل در سال (sm2)2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بلد نیستی بنویسی جستجو نوشتی سرچ شده !
(sm25)فک کنم واقن ممرو بردن نیس اصن نظراتو تایید نکرده نوشابه کیونش (sm81)
(sm2)چیکا میکنی داری جستوجو میکنی
من ار زانکه گردم به مستي هلاک
به آيين مستان بريدم به خاک
به تابوتي از چوب تاکم کنيد
به راه خرابات خاکم کنيد
به آب خرابات غسلم دهيد
پس آنگاه بر دوش مستم نهيد
مريزيد بر گور من جز شراب
مياريد در ماتمم جز رباب
مبادا عزيزان که در مرگ من
بنالند جز مطرب و چنگ زن
مغنّی ملولم دوتایی بزن
به یکتایی او که تایی بزن
بزن چنگ در پرده ارغنون
رهایم کن از چنگ دنیای دون ...(sm50)
ايني كه شما ميگي كاور نيست ، فيروزه با يك ملودي 6/8 شاد كه سبك كاباره اي بود اين آهنگ رو خونده بود. شادمهر و بهروز صفاريان فقط از همون شعر استفاده كردن ولي با آهنگي جديد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني شعر محمد علي بهمني يكيه ولي موسيقي هر دو كار زمين تا اسمون فرق داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه اخراجش نکنن (sm172)
چی میگی باو؟! کجا شادوکاباره ایه آهنگ فیروزه؟ این فقط یکم ریتم رو عوض کرده کار خاص انجام ندادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط new [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی زمین تا اسمون فرق داره چیه بابا.. نگین این چیزارو خدایی
طوری که این کچل میگه ملودی یک روزه ساختم و فلان انگار نت به نت رو عوض کرده که اصلا اینجور نیست و فقط ریتم رو عوض کرده که اونم توی تنظیم شادمهر کمکش کرده
این میدونه شادمهر کسی نیست که پیگیری کنه میاد این چرت و پرتا رو میگه
ملودی عوض کردن یعنی آهنگ آینده شادمهر نه این..
این خوبه ؟ کسی وارد هست؟
(sm50)
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
what ???
سیگار میکشی دیوث؟! برو استاد کچل رو هالی کن اینقد تف نده (sm120)
استاد هرچی بگن همون درسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بزار آلبوم چاوشی بیاد یه قطعه طرب انگیز ساخته واسه قر کمر (sm2)نقل قول:
اين لينك آهنگ فيروزه خواننده قديمينقل قول:
اگه شما بين اين آهنگ و ملودي با اوني كه شادمهر و بهروز توي آلبوم دهاتي كار كردن شباهت ميبيني. قطعا يا مشكل از گوشاي منه يا شما
حق با شماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط new [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای خواننده ها با هم فرق میکنند که من توجه نکرده بودم
موفق باشید (sm10)
به جان اشترش خودشه! بهروزه (sm2)
بهروز و محسن به عنوان کاربر مهمان میان احتمالا بعضی وقتا (sm120)
آره خوب ولی واسه حرف زدن باید ثبت نام کنه دیگه (sm2)
نه همینجوری میان کامنت هارو میخونن (sm120)
دیوث پست میده مگه نمیبینی (sm120)
باو بیخیال این بهروز نیست (sm2)
اصلا شک نکن (sm2)
استاااااااااد خیلی مخلصیم !(sm128) استاد من از طرفداراتم استاد (sm74) استاد یه آهنگ واسم ملودی و تنظیم بساز همینجوری رفاقتی من ندارم 10 میلیون (sm81)
(sm2)
(sm2)
جواد خیابانی کاندید نمایندگی مجلس شد(sm2)
شوخی بی مزه نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
چون ما نباشیم مجنون که لیلی
غیر از دل ما محمل ندارد ...(sm50)
یاران ره س-ک- س منزل ندارد
این بهر مواج ساحل ندارد ... (sm25)
یعنی ممر الان پیش شیشه نوشابه هاست (sm74)
(sm2)یکی بش اس بده شیشه نوشابه ؟