من برم دوش بگیرم 1 ساعت دیگه میام نگران نباشید (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم دوش بگیرم 1 ساعت دیگه میام نگران نباشید (sm120)
هیچ نکته ای نباید از چشمان تیزبین ما جا بمونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستگی ناپذیر 3(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از آرژانتین یکیش من بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت دوش؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین در تاپیکُ ببند، بریم تاپیک رئال (sm137)
جدی؟چی فرستاده بودی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره من اینجا از تمامی عواملی که بشت تابیک حضور داشتن و زحمت کشیدن و دیده نشدن تشکر کنم(sm59)نقل قول:
خب منم به سهم خودم و حسین تشکر میکنم از همه دوستانی که در این مدت با ما بودن و همراهی کردن تا این تاپیک این چنین موفق باشه (sm10)(sm132)(sm120)
اینجا دور همیم بهتره (sm137)ما همه با هم رفیقیم (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اسباب کشی نسبی به اونور میکنیم اینجا هم برا عموم هواداران همه تیما (sm120)