ها این خوبه (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها این خوبه (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نونوائیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی کنی ببین(sm70)
من درون و بیرونم یه گوه ه(sm120)بلد نیستم فیلم بازی کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمایی که پایین میاد شانسیه الان اسمت نیس ولی خودت هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو هم دیگه 90 مگابایته (sm120)صبح میبینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دمو داری ؟! یا بعدا میخوای از رو تیزرش بگیری ؟نقل قول:
با ممد جورین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در و تخته (sm120)
منظورم شناسه کاربریمه . (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کلیپ 9 دقیقه ای یه ریمیکسه که قبل از شروع سال 2000 تو میدان برلین اجرا کردن . حتما ببیننقل قول:
حول (sm29)نقل قول:
اس ام اسامونو ندیدی حالا (sm120)نقل قول:
یه بار دیدم عکسشو گذاشته بودی (sm120)نقل قول:
سوادش در همین حده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه میکنی به قول حوه الهی درسته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این کلیپ no داستان رو دیدم خیلی حال کردمنقل قول:
سال 2001 اجرا کردن ، یادمه اون موقع ترکونده بود dome 14 (sm81)نقل قول:
به من میگن بشین والیبال ببین ، فوتبال ایران چیه ، خودشون رفتن بازی استقلال رو ببینن(sm120)
جز امیر کسی نمیشینه بازی استقلال رو ببینه (sm27)
امام در سنين نوجواني در تمام ورزش هاي آن روز رتبه اول بود و فرمود:«من با تفنگ در خمين با قزاق هاي رضاخان مي جنگيدم» او در خمين به پهلوان مشهور بود.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ورزیدگی جسمانی و توجه به ورزش از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بود.(sm2)
امیرالمومنین علاقه خاصی به جناب قلعه نوعی دارندنقل قول:
والیبال (sm27)
من کلا چندساله یه بازی تیم های ایرانی ندیدم(sm70)نقل قول:
بریم والیبال
کسی اینجا میتونه چشماش رو اینجوری کنه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm41)
گل (sm118)
اوپسس اهنگ هفته
حسام اون سایته اهنگ سرچ میکردی اسمش چی بود
نقل قول:
احسان آي پي رو مگه نبايد اون عوض كنه؟ گفتم بهش گفت موردي نداره ديگه (sm50)
كاش سايت فيل/ تر شه (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این؟ (sm70)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم که
نت داغونه شبا (sm54)
اوپس خودشه
ای عشق من تو را گم کرده ام
من نشانی های خود را میدهم
یک نفر باید حاجی پیدا کند
یک نفر باید این خسرو خشکیده را سیراب کند(sm74)
میذاشتی یه بار مفید باشم(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
عبادی پور (sm35)
حیف شد (sm1)
قائمی (sm3)
عبادی پور (sm3)
تعویض ها (sm3)
(sm25) بازی هیچ داورم بد رید (sm3)