مدرک CIW .. (sm118)
رضا آریان دم از طراحی وب میزنی این مدرک رو داری عایا !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
مدرک CIW .. (sm118)
رضا آریان دم از طراحی وب میزنی این مدرک رو داری عایا !!!!
(sm98)
(sm98)
آدميزاد است و عشق و دل به هر كاري زدن
آدم ست و سيب خوردن آدم ست و اشتباه...
(sm111)
نرمش قهرمانانه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من برنو به دوش ياغي مشروطه خواه
عشق كاري كرده كه تبريز مي سوزد در آه
بعد ها تاريخ مي گويد كه چشمانت چه كرد
با من تنها تر از ستارخان بي ****...(sm81)
(sm152)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی زحمت بیو
شما دیروز آلبومو ریپ کردین؟
خدایی ببینین TV هم اسلاید شو این بود زندگی داده ..
مال منو ببین مال اینارو ببین .. (sm3)
نکته جالب اینه که از همون عکسایی که من استفاده کردم اینم استفده کرده ..
آهنگ محسنم تهش هه ..
علومی زده !!!! (sm30)
ای جونم نفسم عمرم (sm79)
سینانقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیست و خورده ای ساله
توابع تهران (sm66)
آره من بودم (sm25)
سینجول از صد متری هر کاری که فقط یه درصدم سلیقه می خواد رد نشو (sm2)
عزیز بشینه کنارُم
به عشقت بی قرارُم
به خدا طاقت ندارُم
(sm25)
چون گه گربه است پیکر تو
ای گه گربه خاک بر سر تو
گوز کیون پلید شیطانی
جعل مبرز جهودانی
پخ سقل، بد عمل، جعل سیما
زشت گو، یاوه گو، کریه لقا
کیون دهن، خ.ایه سر،ذکر قامت
بیحیا، بد لقا، نجس خلقت
(sm50)(sm2)
اون موقع هم عمل دماغ بوده گویا و دکترا هم خوب و بد داشتن (sm2)
(sm70)
الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اکبر
امیر با الی شوخی کرد پاشو خودت بزن تاپیک احمدوندو (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)باز چرا شایعه پراکنی میکنی
هر وقت ممد مرادی آلبوم داد تاپیکشو می زنم به عشق خودت (sm10)نقل قول:
(sm2)
جهانبخش معلوم شد دسته کدوم شرکته ؟نقل قول:
(sm111)
یه نقل دیگه بگیری کالشنی که برا ماشین دادی رو آپ میکنم روت نشه دیگه بیای باران (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اروم تر (sm14)
غرضی بهترین گزینه ی ریاست جمهوری بود
غرضی نه برنامه داشت نه طرفدار داشت نه دفتر پشتیبانی دستشو گرفته بود زیر خایش اومده بود
(sm111)نقل قول:
اونارو برا تو جمع کردم که بری شمال داف بازی کنی و قری که توو کمرت فراوونه رو بریزی لاشی(sm2)نقل قول:
اشتر م جدیدا سایت داره زیاد میرینه روز البوم محسن اینجور نشه
یادش بخیر تو مناظره یه عکس بیابون نشون میدادن میگفت این چیه ؟ (sm2)
خلاصه داستان : تصویری از یک دختر ۱۷ ساله، در ۴ فصل و ۴ آهنگ. دختری جوان و زیبا که در مسافرتی همراه با خوانواده خود بکارت خود را از دست میدهد بعد از برگشت به خانه او شروع به فروش خود به مردان میکند در این ماجرا او با مردی به نام جان آشنا میشود که با او به خوبی رفتار میکند و …
(sm51)
برین بهش (sm70)