هیچ خوده شادمهر معتبرنیست چه برسه به شادمهر نیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ خوده شادمهر معتبرنیست چه برسه به شادمهر نیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت میگه تنظیم کار از خود شادمهره ایوبی هم گفته
میاد از اینجا خبر میبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا احسان خبر شادمهر نیوز درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصفش که حرفای خودمه اینجا (sm2)نقل قول:
چقد گفتم وارث آماده شده بعد ایوبی اسکل گفت داره ادیت میشه به هفته نکشید گفت آمادس (sm120) آلبوم هم که گفتم تا قبل کریسمس میاد .. تنظیم وارث رو نمیدونم ولی ملودی با شادمهره (sm120) زمان پخش وارث هم معلوم نیست حالا اینا گفتن تا قبل محرم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو دوم ژینا از شادمهر
دید این چند وقته تنظیم نکرده گفت اینم تنظیم نکرده دید یه ماه دیگه مونده فقط گفت تا یک ماه دیگه میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی مثل من این پیج ها رو نمیشناسه(sm2)
یه ترانه دیگه از آلبوم لو رفت...من همین نزدیکیام
لو نرفته خودش قبلا دو بیتشو گذاشته بود همون تجربه کننقل قول:
تجربه کن
ترانه:ارش محرابی
ملودی:وحید پویان
تنظیم:میلاد هاشمی
خواننده:شادمهر
تو نمیتونی بری وقتی عاشقی هنوز
هرچی از تو بشنوه به خودم گفتی یه روز
زندگی کردم تورو تا نگاه اخرت
من همین نزدیکیام یه قدم پشت سرت!
الفاتحَه
وحید پویان آرش محرابی = آفات
فقط میشه تاسف خورد امیدی به این البوم نیست
نفوس بد نزنین شعرش که فوق العادست اهنگسازشم اهنگسازه اهنگ شمال معینه
آنقدر بدبین نباشید..من از عوامل کار شناختی ندارم ولی کار ترانه زیبایی داره فقط و فقط وفقط ای کاش ترانش کوتاه نباشه
شادمهر راجب تجربه کن تا حالا سه یاچهار تا پست گذاشته کاری که واسه هیچ اهنگی نکرده.باید بعد از این همه سالها به انتخاب شادمهر اعتماد کرد.
اینا به قول احسان فقط افت هستن این آهنگ هم یه کار ضعیف مثل فقط با تو
همین برای نا امیدی کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای وارث نزدیک 10 تا پست گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصل کار همون ملودیه که وقتی کار خودش نباشه یه کار ضعیف از آب در میادنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از آهنگ های شادمهر کاور هست. آهنگ بد بهتره از کاوره به نظر من. حالا شاید این آهنگ که یکی دیگه ساخته خوب باشه. البته اگه آهنگسازهایی هم که انتخاب می کنه کپی کار نباشن.
کاورهاش هم می ارزه به این آهنگسازای مسخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fard_knotwise [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا وقتی ترانش پخش شد همتون میفهمید اشتباه کردین
مثل فقط با تو یادته چقد میگفتی قضاوت زوده حالا شایدم خوب باشهنقل قول:
حالا برو کامنت های اون موقع خودتو نگاه کن
مطمئن باش خودش آهنگسازی نکنه البوم خیلی ضعیفه
شادمهر با آهنگسازی خودش شادمهر شد نه با شعر
دیگه آلبوم بسته شده و این حرفا فاییده نداره .. باید منتظر موند تا آلبوم بیاد بعد قضاوت کنیم ولی من به شخصه امید چندانی ندارم با توجه به حضور گشترده ی آفات داخلی در آلبوم
آره ولی بعدش ک با احسان حرف زدم اومدم گفتم امیدی ندارم..ولی ب وارث و تجربه کن خیلی امید دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه احسان جون انشالله آلبوم خوبی میشهنقل قول:
هرچی از تو بشنوه ب خودم گفتی ی روز.... ترانش فوق العادست
تیزر کنسرت مالزی ٢٠ شهریور
و دبی ٢١ شهریور
سلام بچه ها یکی از بچه ها به من گفت که اهنگ فقط با تو عشقم هم کاوره ولی باور نکردم گفت اهنگو برات میفرستم تا گوش کنی
یعنی امکان داره؟
نه داداش اینا همشون جفنگیاتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه اش تو کارای همین بچه های داخل ایران فراونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ ملودی یا تنظیم، کدوم؟
اگر میشه یکی دو نمونشُ اسم ببر میلاد جان
ترانه ، آهنگ ، تنظیم حداقل ماهی 2 تا آهنگ با همین مشخصات بیرون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره همین مشخصات ممنون میشم واضح توضیح بدی
از لحاظ ترانه بدیهیه، سبکی مثل پاپ دنس دایره استفاده از لغات درش محدودیت بوده و هست و معمولا ترانه ها لغات و بعضا جملات مشترک تا دلت بخواد فراوون دارن
آهنگای ایرانی از زمان قدیم تا حالا و آهنگای خارجی این سبک یا مشابهاش حرف منو تایید میکنه (sm120)
ملودی و تنظیم هم باید اسماشُ بگی تا بهتر بشه نظر داد
لطفا حرف مفتکینزن..با مدرک حرف بزن...نقل قول: