کم و کاستی ها گردن من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کم و کاستی ها گردن من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مدیر نقل و انتقالات سپردم زیر نظر داشته باشتش واسه فصل بعد (sm120)نقل قول:
همه میگن فوتبال مسئله مرگ و زندگی ولی من میگم فراتر از مرگ و زندگی (sm120)نقل قول:
میشه چی بریم تو تاپیکی که همه هم نظرن؟؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا خوبه نظرات مخالف باعث پویایی میشه (sm59)
اخبار و حواشی فوتبال برای هواداران چلسی و آرسنال و یووه چی میشه؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا گناه نداشتن که هوادار رئال نشدن...اونا گناه نداشتن که حذب باد نبودن(sm74)
(sm120)
من فقط میتونم بگم real is my life (sm10)نقل قول:
بذار گردن وحید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک جامع پویایی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم لیگ ایتالیا که تکلیفش مشخصه این تاپیکو بدین واسه لیگ جزیره (sm120)نقل قول:
اصل کاری ها همه تاپیک دارن... هر کدوم تو تاپیک خودشون... بقیه تیمها هم اگه طرفدار داشته باشن میتونن تاپیک بزنن (sm100)نقل قول: