دوستان عزیزم ، وظیفه من فقط آماده کردن بستر تبلیغاتی برای انتشار آلبوم است . در مورد تاریخ هم عرض کردم ، به محض اینکه مطمئن بشیم در تاریخی که اعلام میشه آلبوم منتشر میشه سریع خدمتتون اعلام می کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیزم ، وظیفه من فقط آماده کردن بستر تبلیغاتی برای انتشار آلبوم است . در مورد تاریخ هم عرض کردم ، به محض اینکه مطمئن بشیم در تاریخی که اعلام میشه آلبوم منتشر میشه سریع خدمتتون اعلام می کنیم
ده سال بعد از حال اين روزام
با كافه هاي بي تو درگيرم������
ربیع الثانی هم بیاد اشکال نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام که داره با روزبه کار میکنه در مورد چند و چون ترانه هاش با محسن سوال کرده بود روزبه گفته بود 4 تاست
اما الان!!!! 2 تاش مجوز گرفته
(sm3)فوتبال چرک داشتن همون بلایی که سر لیورپول اوردن تکرار میکردن
سیتی شانس آورد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکلکمو چرا برداشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه فکر کردم خودتبا پوینت ادیت کردی نگو راستکیه (sm25)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون خنده نداشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو ملت رو امیدوار کردی ، به دقیقه نکشید زدی تو برجکشون(sm120)