دوستان عزیزم ، وظیفه من فقط آماده کردن بستر تبلیغاتی برای انتشار آلبوم است . در مورد تاریخ هم عرض کردم ، به محض اینکه مطمئن بشیم در تاریخی که اعلام میشه آلبوم منتشر میشه سریع خدمتتون اعلام می کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیزم ، وظیفه من فقط آماده کردن بستر تبلیغاتی برای انتشار آلبوم است . در مورد تاریخ هم عرض کردم ، به محض اینکه مطمئن بشیم در تاریخی که اعلام میشه آلبوم منتشر میشه سریع خدمتتون اعلام می کنیم
ده سال بعد از حال اين روزام
با كافه هاي بي تو درگيرم
ربیع الثانی هم بیاد اشکال نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام که داره با روزبه کار میکنه در مورد چند و چون ترانه هاش با محسن سوال کرده بود روزبه گفته بود 4 تاست
اما الان!!!! 2 تاش مجوز گرفته
(sm3)فوتبال چرک داشتن همون بلایی که سر لیورپول اوردن تکرار میکردن
سیتی شانس آورد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکلکمو چرا برداشتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه فکر کردم خودتبا پوینت ادیت کردی نگو راستکیه (sm25)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون خنده نداشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو ملت رو امیدوار کردی ، به دقیقه نکشید زدی تو برجکشون(sm120)