شما بحثتونو ادامه بدین (sm120) رئال مساوی کرد گفتم به اطلاع برسونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما بحثتونو ادامه بدین (sm120) رئال مساوی کرد گفتم به اطلاع برسونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا من نمیدونم میلاد کجاس (sm2)
بستگی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بهتر میدونی...لحن برخورد و جواب دادنش مهمه! این که نه ش از اون نه های مطلق بوده یا صرفا واسه یادداوری این که این راهش نیست و....
فعلا اجازه بده چند روزی بگذره! دیگه اون طرفا هم نرو.... اگرم قرار بر رفتن محدد باشه دیگه محل کار خط قرمزه.
تو موسیقی یه جورایی هم معنی با آهنگساز و تنظیم کنندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین تیریپ کلاس انگلیسی گذاشتین من گفتم خود سفارته انگلیسه(sm2)
(sm2)
سفارت انگلیس مگه انگلیسی درس میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نظرت چیه توو یه نامه خیلی شیک حرفامو بزنم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ریال شانسریدیا کجان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]