(sm2)اتفاقات روی راه پله رو دوس داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اتفاقات روی راه پله رو دوس داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Chris Rea فوق العادست (sm50)(sm118)
چیه؟لینکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلوم خلوت ترین پس کوچه ی بن بست
سرم سرکش ترین فواره ی میدون
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه
یه عابر تو خیابونای سرگردون
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)این قسمتش خیلی خرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
فقط یه کم کلافه ام (sm50)
محشره البوم کریس دی برگ
بنزینم گرون شده دیگه باید با خر برم مدرسه(sm3)
به مجنون کسی گفت کای نیک پی
چه بودت که دیگر نیایی به حی؟
مگر در سرت شور لیلی نماند
خیالت دگر گشت و میلی نماند؟
چو بشنید بیچاره بگریست زار
که ای خواجه دستم ز دامن بدار
مرا خود دلی دردمندست ریش
تو نیزم نمک بر جراحت مریش
نه دوری دلیل صبوری بود
که بسیار دوری ضروری بود
بگفت ای وفادار فرخنده خوی
پیامی که داری به لیلی بگوی
بگفتا مبر نام من پیش دوست
که حیف است نام من آن جا که اوست
(sm27)
چشامو بستمو وا کردمو دیدم....(sm50)
(sm50)
دوستان كسي لينك دانلود اين آلبوم ها رو(با كيفيت 320) داره؟
صد سال تنهايي - وحيد زاهدي
پلاستيكا - امير اشكان غلامي
(sm50)
چارلی چاپلین میگوید:پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم با پول میشود خانه خرید ولی اشیانه نه! رختخواب خرید ولی خواب نه! /ساعت خرید ولی زمان نه! /مقام خرید ولی احترام نه/کتاب خرید ولی دانش نه! ادم میشه خرید ولی دل نه! /اما افسوس دیر فهمیدم!!!!!!
سر خرمن قرار من با تو
خرِ من سر نداشت از آغاز
خرِ من بال داشت، پر می زد
افق نسبتاً بلندت را
رخت از بند رخت می افتد
میوه هم از درخت می افتد
همه ی پرتقال های جهان
دوست دارند سینه بندت را
(sm50)
ندارم عکسشو
هاردم پوکیده فقط درایو c از هارد ssd دارم
همینو کم داشتیم لینکای uppicهم پریدن
یکیتون مطلب تماشاگران که از چنگیز نوشته بود رو با تگ ممر بده اگر سیو کردین
تیتر بزرگ زده بود خبر داغ و ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)مطهری :تفکرات شبیه داعش در ایران وجود دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اغاز بیگ بنگ
اخبار 21 (sm120)
wtf !!!!
شب ِ بارونی ِ تهرون
شب نمناک ِ ترانه س!
شب ِ رگبار ِ عزیز ِ
خاطرات عاشقانه س!
پرسه ی من و ُ تو با هم،
تو محله های شمرون!
نقره ریز ِ خنده ی تو،
زیر ِ قطره های بارون!
کوچه های تنگ ِ تجریش،
پرسه های خیس ِ دربند!
رو لب ِ تو زنده می شد،
خط ِ جاویی ِ لبخند!
می دویدیم زیر ِ بارون،
زندگی تو مُشتِ ما بود!
هر نگاه ِ تو شروع ِ
یکی از ترانه ها بود!
این قسمت زیر رو سیاوش دوبار تکرار میکنه :
چتر ِ من، روسری ِ تو!
چتر ِ تو، بارونی ِ من!
پرسه هامون دیدنی بود ..
خب الدنگ همیشه لینکارو جایگزین کن دیگه
الان اینو گذاشتم
همیشه می کنم دیگه این از دستم در رفته بود
اه ریدم به این شانس کی حوصله داره اینهمه لینکو درس کنه
(sm2)قسمتی از دیالوگ شلاق
فاک یو مادر فاکر ست تمپو اس هول !
برو لینکای اینم درس کن
همشهری جوان و بازتاب شماره اختصاصی این مجله برای آلبوم
پرفروشترین آلبوم سال
برای مردمی که خاص میخواستند
و اینو
ایران جوان
مسیرهای تازه در رودخانه قدیمی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی الی خنگ 8pic آپلود کن ..
و اینو
روزنامه هفت صبح
لحظه های دوست داشتنی با موسیقی های دوست داشتنی
جان من این اسکلو نیگا از هیچی خبر نداره زر میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خوبه همون یکی بود (sm2)
و البته اینو
وزنامه جام جم مطلب مفصلی که درباره آلبوم چاپ کرده است[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله کردی اینم سر راهت درس کن
برای اولین بار از چاوشی نیوزهفته نامه تماشاگران[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و دوس داشتی اینم هست
برای اولین بار از چاوشی نیوزروزنامه هفت صیح[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کیون گشادتر از تو ام هست ؟
منو بگو اومدم لینکای اینو بذارم
(sm19)اشترم کجایی از امروز صب زر نزدی گلم