بچه مال تو نیست کورخوندی مالوندی رفتی من نصفم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه مال تو نیست کورخوندی مالوندی رفتی من نصفم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب جون یه پیرزنو نجات دادم (sm81)
منم صفارو خیلی دوس دارم ..
پس خم شو تا حامله ات کنم عشقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو منو حامله کن ولی وای به حالت اگه نتونی میدم یه عده سیبیل کلفت تک به تک دو به دو گروهی زربدری بهت تجاوز کنن (sm2)نقل قول:
نخیرم از کجا معلوم همش نقشه نیست !؟ شاید وازکتومی کردی لوله های کیونت رو بستی (sm2) باید بریم دکتر معاینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی زیرش دیگه ندید باید بیای (sm2)نقل قول:
نخیر طبق شرایط ضمن العقد نبود وازکتومی(sm2) من بدون مهریه غیابی طلاقت میدم (sm2)نقل قول:
Stressed To Kill ... (sm27)
آخر شب خیابون خلوت ، دیدم یه پیرزنه چادری چاغ داره داد میزنه و تا من رسیدم پیرمرده با چزخ چینیش فرار کرد. رفتم گفتم چی شده . گفت برو بگیرش . گفت حاج خانم رفتش دیگه و بگین چی شده . گفت ننه ببخشین رک میگم این پیرمرده خرفت اومد جلومو گرفت و شلوارشو کشید پایبن و به من پیشنهاد بی شرمانه داد ، منم والا داشتم از دعا ابو حمزه میومدم اصلا کاری به پیرمرده نداشتم یهد جلوم سبز شد. گفتم طوری نیس حاج خانم نگران نباشید بخیر گذشت فرار کرد رفتش دیگه
(sm81)(sm2)