خیلی خوبه اینطوری دیگه قطعا میتونی بیخیالش بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوبه اینطوری دیگه قطعا میتونی بیخیالش بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبجی مَلی کلاغ ها خبر دادن چند صفحه قبل غیبت منو میکردی ؟ راست میگفتن یا شایعه بود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گوش کن (sm120)
یه بار رفتم واسه یه کاری.هول شدم انگلیسی بلغور کردم طرف گفت خراهر اینجا خاک ایرانه انگلیس نیی که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیست اگر فکر میکنی رو به رو شدن باهاش سخت شده!نقل قول:
من از مالی میخوام کمکمون کنه در این مورد (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته بعد بازم امتیاز از دست میدن، باید برن سن مامس با بیلبائو بازی کنن (sm2)(sm2)
وا نده زود ... گل بفرست واسش یه شعر تر وتمیز هم تو پاکت نامه واسش بفرست ولی اینا جزئیاته ... اصل اینه که با عملت طرفو جذب خودت کنی نه با حرفنقل قول:
مکر اینکه طرف یا یکی دیکه رو بخواد یا ببخشید از ظاهر شما خوشش نیاد یا مغرور باشه و از شکستن شما بخواد لذت ببره که در این صورت شما با شکست عشقی مواجه میشی
داداش بخدا چند قرنی میگذره ها از نامه بازی (sm2)نقل قول:
طرف نامه رو ببینه فک میکنه از پشت کوه اومدی رسما نامه ی خدافظیت میشه (sm120)نکن برادر
سرنوشت افتاده دست بارسا (sm70)
اره خوب شد یادم انداختی..پسر خوب این چه طرز برخورد با یه دختر محترمه خب..اگه پا میداد خیلی دم دستی بود..بعد شکست عشقیم میخوری؟(sm120)نقل قول: