فردا شب گوگوش چی اول بشه خدا داند...
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا شب گوگوش چی اول بشه خدا داند...
ساسان تو نمیدونی رها از کدوم آهنگ گوگوش بیشتر خوشش میاد (sm120)
بابک ، لطف میکنی اگه اطلاعاتی از این دکلمه داری به من بدی (آهنگساز ، شاعر ، شاید هم خواننده)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم که ناراحت نمی شم هیچ خوشحالم خواهم شد(sm50)
والا تا اونجایی که ب خودم گفت جاده اما شاید یهو دیدی مرداب در اومد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا اونجایی که پیگیر بودم فهمیدم که علی جهانپور صاحب صداست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوست دارم بدونم کی همچین ملودی خارق العاده ساخته ...
رهگذار عمر سیری در دیاری روشن و تاریک
کس نمیداند کدامین روز میآید
کس نمیداند کدامین روز میمیرد
چیست این افسانه هستی خدایا چیست
پس چرا آگاهی از این قصه مارا نیست
صحبت از مهر و محبت چیست
جای آن در قلب ما خالی است
روزی انسان بَرده عشق و محبت بود
جز ره مهر و وفا راهی نمیپیمود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بی نظیر و تکرار نشدنی هست و هربار گوش می دم چیز تازه ای می شنوم
شاد باشی(sm176)
درد اینجاست که ؛
درد را نمی شود
به کسی حالی کرد ...