ممر : ورژن شلنگ و تخته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر : ورژن شلنگ و تخته (sm2)
محسن خیلی عصبی و ناراحته (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خیلی تو کامنتاش دوست داره تاکید کنه همش با محسن در ارتباطه (sm2)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه روز وبلاگ ممر دست من بود کاربرا کودتا کرده بودن ممر و الی رو بندازن بیرون منو بشونن رو تخت (sm2)
چند تا سوالو جواب دادم دیدم یکی بهش مزه کرده تو 5 دیقه با 10 اسم مختلف 10 تا سوال کرد ، لوگ اوت رو زدم فرار (sm2)
تنظیمای این دو سه کار رو بزارین کنار تنظیمای پارو ببینین محسن از کجا به کجا رسیده (sm132)
دوستت دارم چنانكه مست ساقی را
يا دهاتی، نغمههای كوچهباغی را
دوستت دارم چنانكه شاعری بیدرد
شاهــكار ابتــذال اتفــاقی را
دوستت دارم چنانكه آدم عاشق
سوز مرموز غزلهای «عراقی» را
دوستت دارم چنانكه موج درياكش
قعر اقيانوسهای باتلاقی را
دوستت دارم چنانكه كفتری پرپر
قارقار آسمانخوار كلاغی را
دوستت دارم چنانكه خاطری تاريك
روشناي قصرهای بیچراغی را
دوستت دارم چنانكه عابری بنبست
بوی تند كوچههای بیاقاقی را
دوستت دارم چنانكه دوستم داری
دوستت دارم چنانكه درد، ياغی را
(sm50)
این هم اخرین ارثیه ی اجدادی از دوران غیر مجازی (sm50)
دوستت دارم چنانكه درد، ياغی را (sm54)
سه ورژن مختلف از نفرین + یک ویدئو دست سینجولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دکلمه مهدی موسوی که امیر گذاشت یه جاهاییشو اسکی رفته از شاهنامه خوانی های سینجول (sm2)
ها (sm54)نقل قول:
(sm2) خیلی داغون دکلمه میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد راسته میگن محسن بازخوانی یه شاخه رو داده به سینجول ؟
محسن هم زیرصدای صدای دوم سینجول تو بعضی از ترک ها هم هست ؟
این اخبار تا چه حدی صحت داره ؟
مگه شاهنامه هم دستمالی کرده ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب گفته (sm120)نقل قول:
کامینگ سون (sm59)
حلالم کن! سفر تنبیه یک پا موندن من بود
سفر شاید مکافات مخالف خوندن من بود
این پروژه نیمه تمام مونده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون یوسف و خواب (sm120)نقل قول:
وجودم ...نقل قول:
این قضیه ققنوس چرت و پرته
حیف شد سوزشی در جگر ما نهاد امیدوارم به صورت غیر مجاز شاهد پخشش باشیم حتی نیمه تمام(sm120)نقل قول:
از این البوم جدید چیزی بش نگید (sm2)نقل قول:
سینجول به محسن گفته بخوای زیر صدا منو بخونی باس پول بدی (sm120)نقل قول:
این جدیده؟
Be Raghsa (Extended Edit) 3:00
داره می پاشه یا آش و لاشه ؟ (sm70)نقل قول:
هارد من پر شدنی نبود تا اون روزی که یک موجودی جلو راه من سبز شد و یک لینک 50 مگابایتی از ستمگر داد و من ازون روز متوجه شدم که با کیفیت 510 هم میشه خروجی گرفت (sm2)
البته زیر صدا ی دوم فک کنم گرون تر دراد (sm2)نقل قول:
نه . یه تغییر کوچیک و بی مزه توش دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آش و لاشه (sm81)نقل قول:
نمیدونم الان از هر اهنگ محسن شاهد چند ورژنیش هستیم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من الان چند ساله تو قوی ترین نرم افزارها میگردم دنبال خروجی 510 ، نیست باو
میگن سینجول پ.ن با کیفیت فضایی با عینک ۶ بعدی ساخت خودش میبینه (sm2)نقل قول:
چقد غیبت میکنیم آخر شبی (sm9)(sm120)
اینا که تعریفه (sm120)
من میدونم اخر دستی دستی سینجول سر ما معروف میشه (sm2)
بریم تو کاره فیلم ترسناکا (sm173)(sm27)
ﮔﻔﺘﻪﺍﻡ ﻭﺍﮊﻩﻫﺎ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﻨﺪ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﯾﮏ ﺑﯿﺖ ﺷﺎﻫﮑﺎﺭ ﺷﻮﯼ
ﮔﻔﺘﻪﺍﻡ ﺷﺮﻉ ﻭ ﻋﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﮑﺸﻨﺪ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺭﻭﺯ ﮔﺎﺭ ﺷﻮﯼ
ﺩﺍﺩﻩﺍﻡ ﺳﺎﺯﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ
ﺑﺎ ﺩﻭﺗﺎ ﺗﺎﺭ ﻣﻮ ﺩﻭﺗﺎﺭ ﮐﻨﻨﺪ
ﻫﻤﻪﯼ ﮔﻮﺷﻪﻫﺎﯼ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ
ﺑﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﺗﻮ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﮐﻨﻨﺪ
ﮔﻔﺘﻪﺍﻡ ﺷﺎﻫﺰﺍﺩﻩﻫﺎﯼ ﺟﻬﺎﻥ
ﺗﺸﻨﻪﯼ ﺩﺳﺘﺒﻮﺳﯽﺍﺕ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﻫﻤﻪﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ
ﺳﺎﻗﺪﻭﺵ ﻋﺮﻭﺳﯽﺍﺕ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﺩﺍﺩﻩﺍﻡ ﺗﺨﺖﻫﺎ ﺩﻭﻧﯿﻢ ﺷﻮﻧﺪ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﺗﺎﺝ ﺳﺮ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﯽ
ﻫﻤﻪﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻋﻘﯿﻢ ﺷﻮﻧﺪ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﻫﻤﺒﺴﺘﺮ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎﺷﯽ
ﮔﻔﺘﻪﺍﻡ ﻧﻘﺶﻫﺎ ﺑﻪ ﻗﺎﻟﯽﻫﺎ
ﺣﺎﻓﻆ ﺗﺨﺖ ﻭ ﺗﺎﺟﻤﺎﻥ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﻫﻤﻪﯼ ﻧﺨﻞﻫﺎ ﻭ ﺷﺎﻟﯽﻫﺎ
ﺷﺎﻫﺪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺟﻤﺎﻥ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﺗﺴﻠﯿﻢ ﭘﯿﮑﺮﻡ ﺑﺎﺷﯽ
ﮔﻔﺘﻪﺍﻡ ﺑﺮ ﺳﺨﻦ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﻨﺪ
ﺗﺎ ﺗﻮ ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺎﺷﯽ
ﺩﺍﺩﻩﺍﻡ ﺣﺠﻠﻪ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺭﺍﯾﻨﺪ ...
ﺁﻣﺪﻡ ﺑﺎ ﺗﺮﺍﻧﻪﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮ
ﮐﻬﻨﻪﺩﺭﺩ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻋﻼﺝ ﮐﻨﻢ
ﺁﻣﺪﻡ ﺑﺮ ﺗﻨﺖ ﻣﻘﯿﻢ ﺷﻮﻡ
ﺁﻣﺪﻡ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ
یاغی (sm50)
(sm27)
(sm10)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm50)(sm27)نقل قول: