(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
?will Alireza marry me
(sm2)(sm2)
اینا معجزه های کیبورد ماکروسافتشه ، دست خودش نی (sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زخم کلاب میکس (sm25)
ریده شد به خاطراتم از رخم زبون. (sm88)
(sm50)
(sm59)زدی که
اشترم یجای بنر بزن نیو البوم
(sm2)یه ساعت داشتم کسره ضمه ممرو پاک میکردم
(sm2)فوش نده من بش گفتم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپی رایتش واسه الیاسِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با "و" وسطش نوشته بودم الی اینطوری نوشت عوضش کردنقل قول:
اینطوری کسی سرچ نمی کنه که. هنوز به این نکات توجه نمی کنه (sm25)
دیوث 20 نفر اینو پرسیدن دهنم سرویس شد (sm2)نقل قول:
(sm77)خیلی بابا..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همرو خودت گذاشتی من اصلا اینطوری ننوشته بودم
به به چه البوم تخمییییی(sm2)
اقا سایت دیشب ترکیده بود ها (sm59)
متالشو گوش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توبه نامه (sm118)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به سوال خبرنگار بی بی سی انگلیسی مبنی بر اینکه عده زیادی از هواداران خانم بودند و فکر نمی کند که باید در ایران هم ورود بانوان آزاد شود گفت:
با تمام احترامی که قائل هستم هیچ نقطه نظری در این باره ندارم.
بنده خدا نقطه و نظر و با هم نداره.
نوید باع کجایی
ترانه های البوم
زیر خاکی های محسن(sm81)
(sm81)همیشه میگفتیم پرنده غمگین باس خلوت باشه یه دستی سر و روی همین میکشید میداد بیرون
یه چاووشیست اصیل فقط می فهمه این البوم چیه(sm50)
خو نشد دیگه ولی حیف شد این البوم نباید یه جا بیرون میومد باید تراک تراک میومد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دق الباب(sm59)
(sm59)نقل قول:
توبه نامه ورژن متال باحاله
هر چند کیفیت نداره ولی نشون میده محسن چاوشی تو متال هم استعدادشو میتونه نشون بده
ولی اینا رو کی میده بیرون و از کجا میارن
فکر کنم کار اوای باربد باشه هم یه شاخه نیلوفر و هم البوم 13 رو اینا دادن بیرون بعدش چند تا اهنگ دیگه از همونا گذاشتن رو ایتونز
(sm2)
این اتفاق برای اولین بار نیست که برا محسن می افتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دست هایی پشت پرده هس(sm50)
میدونم دفعه قبل هم سه تا اهنگ اضافی از البوم من خود آن سیزدهم تو ایتونز اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از کجا فهمیدی متاله
حالا تشخیص خوب بودنش به کنار (sm120)
(sm2)
تو البومت رو گوش بده بابا زیاد به ریشه نرونقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اولا چرا گور به گور شدی دوما چرا اینقد کم زر میزنی و سوما چرا فقط (sm2) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی انتقام شبیه دوره اخره نیست(sm50)
(sm2)تازه من حواسم نبود دفه پیش لو دادم باربد میخواد چن تا اهنگ دیگه از سیزده بده بیرون بهادر رفت لو داد دیوث (sm120)