خسته نباشی (sm127)(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشی (sm127)(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا ی مشورتی باهاتون بکنم بعد سه سال فهمیدم دوست دخترم قبل آشنایی با من با یه نفر جند ماه دوست بوده ولی بهم نگفته بود. البته تو این سه سال انصافا کوچکترین مشکلی نداشته و بهم پابند بوده... حالا سر دوراهی موندم ولش کنم یا نه.... اگه میشه کمکم کنید
فدات(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشته هر کی به خودش ربط داره (sm50)
یعنی به من ربط نداره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه . مگه نمیگی قبل از آشنایی با من بوده ؟! پس دیگه ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بخاطر همچین چیزی محاکمش میکنی وقتی تورو وارد زندگیش کرده اونم سه سال ینی اون براش تموم شدست اگه اونو واقعا دوس داشت به هیچ وجه رهاش نمیکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند این دوستیا همش ......والا(sm120)(sm59)
آخه اعصابم خورد میشه یه این قضیه فکر میکنم که همه چیزایی که با من داشته شاید قبلا با یه نفر دیگه داشته......نقل قول:
(sm77)