ها درسته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها درسته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از رفتن یه پیشنهاد برای ادامه کار تاپیک (sm59)
بیاین ساعت میتینگ ها رو بکشیم عقب... چون دیگه بازی نداریم از ساعت 9.5-10 جمع شین اینجا که تا نهایت 1 دیگه خسته شیم بریم (sm59)
روغن مار مالیده(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که کم کاستیا گردن من باشه (sm25)نقل قول:
من برم لالا... شب خوش (sm27)(sm10)
اوکی(sm120)بحث چالشی بعدی:چه کسی را مسبب اصلی حذف آرژانتین میدانید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا-مسی
2-عدم دعوت از توز و پاستوره
3-دخالت مسی در کادر فنی
4-نداشتن شخصیت قهرمانی مسی
(sm120)
من بین یک وسه مرددم (sm120)نقل قول:
همه موارد نداره ؟ (sm59) مسابقه پیامکی هم داریم ؟ (sm59)نقل قول: