نهههههههههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نهههههههههههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی قیف بگیره ترانه رو بنویسه همون سه تارو
اره البته متالم نبود که نه صدای گیتار الکتریکی معلوم بود توش نه کیفیت کار بالا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رگه هایی از متال داشت (sm118)
حالا تو رو به قیمت پوست پیاز فروخته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از این به بعد هر حرفی میخواین بزنین مبهم بود بدین ممر اعراب گذاری کنه
(sm172)نقل قول:
دهنت سرویس(sm30)نقل قول:
(sm19)اشترم خستس خوابیده
الان این 6 تا اهنگ رو تو ارشیو به اسم البوم جدید اضافه کنیم یا ببریم جز تک اهنگا ؟ (sm51)نقل قول:
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه تاپیک بود برای تشخیص ام پی تری 320 از ام پی تری معمولی یکی ادرس بده
(sm19)نقل قول:
الی این البوم جدیدرو از قبل شنیده بودی ؟ (sm77)
(sm2)من همیشه میگفتم محسن باس ای پی بده ولی نه اینجوری منو غافلگیر کرد
(sm120)فقط یه نصف روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب هر کاری کردم نتونستم بیام باران (sm54)
فقط محسن چاووشی (sm19)
وات د فاز....چرا زدین البوم جدید فکر کردم چنگیز اومد(sm2)..حالا هی بخندین وقتی محسن زد با اسفالت یکیتون کرد میبینمتون(sm59)
(sm2)با محسن هماهنگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)این بوداپست چی داشت مگه 9 تا نامزد شده
قاطی اینا صید جگر خستم میدادین بیرون تا محسن داغه نمیدونه چه خبره(sm2)نقل قول:
توضیحاتی در مورد آلبوم منتشر شده در سطح اینترنت
آلبوم مذکور که شامل قطعاتی ماکت از زمان یک شاخه نیلوفر و چند تک آهنگ مستقل منتشر شده آقای چاوشی می باشد ، کاملا بدون اطلاع منتشر شده است.
این قطعات هیچ گونه ارتباطی با آلبوم چنگیز ندارند و جزو آثار ماکت آقای چاوشی هستند که با تنظیم های متفاوت موجود بودند.
سیاست همیشگی سکوت خواهد بود ، افرادی که به خودشون اجازه دادند آثار ماکت و مستقل یک هنرمند رو در قالب البوم عرضه کنن و از طریق سایت آیتونز به فروش برسونند شک نکنن خیلی زود جواب این کار رو خواهند گرفت .
دیروز عصر مطلع شدیم کارها بر روی آیتونز قرار گرفته است ، علیرغم تلاش نتوانستیم آثار را حذف کنیم و متاسفانه شب در سطح اینترنت منتشر شد.
این رفتارها علاوه بر ناراحت کردنِ آقای چاوشی ، تمامی برنامه های آتی را نیز گاهی دچار مشکل می کند
ای کاش رنج آخر ..
روز خوش
(sm120)
(sm2)اتفاقن اشترمم همینو گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بهادر گفته شیما؟چه جوی داده(sm98)
(sm120)درست گفته دیگه جو چیهنقل قول:
اره (sm120)نقل قول:
الی اینا مال سال 87 ه ؟
بلی و شاید 85 و 86 خلاصه مال نیلوفره سال ضبطش مهم نیس
تمام برنامه های اتیو دچار مشکل میکنه جوه دیگه..(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن اونروزا(sm173).
خالی می بنده (sm120)نقل قول:
(sm70)همون بهتر که دچار مشکل کنه امسال 4 تا اهنگ داد بید مجنون هم میاد میشه پنج تا
عکس نگیرن ازمون دوستان اون پایین(sm120)نقل قول:
(sm70)بانوان گرامی شماها نمیخواین به یه دردی بخورین همین ترانه ها رو بنویسین
میدونی اصلا حسش نیس (sm120)نقل قول:
الی ایدی رو پخ کن
جا ترانه تو یه پوشه بنویس رجوع شود به واسوخت های گذشته محسن چاوشی(sm120)نقل قول:
دیوثی مث تو ندیدم خدایینقل قول:
یه جا خودت میرینی بگو ریدم دیگه چرا میندازی گردن من
من که عین متن خودتو کپی کردم چیزی اصلا از خودم ننوشتم
(sm2)والا تو نوشته بودی منو من رو و از این چیزا من اومدم مث کاورش کردم منُ بعد صبح اومدم دیدم کسره هم اضافه شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]