(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر پرسپولیس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خوب گفتم؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال رو با اردشیر مافیا جمع نبندنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به نفت داره ؟
اردشیر مافیا میخواد کسی جز خودش تو استقلال نتیجه نگیره
مگه من گفتم با دزدی پورشه خریده (sm2)از شانسی که ملت دارن، دارم حرف میزنمنقل قول:
پسرش هنوز سن قانونی نرسیده داره پورشه سوار میشه ،پارسال هم که تو تمرینای تیمتون شرکت میکرد ..خداییش من انقدر رفیق داشتم که اگه بهشون بها داده میشد راحت تو استقلال و پرسپولیس بازی میکردن ولی چون نه پارتی داشتن نه پول هیچ گوهی نشدن .الانم همشون پنج شنبه ها جمع میشن پلی استیشن 3 بازی میکنن (sm2)
واران رو بدین بیاد (sm111)نقل قول:
ارضا شدم(sm59)نقل قول:
ربطش به اینه که مافیا اگر اینقد قدرت داشت جلو گند امسالشو میگرفت که اسامی دیگه هم مطرح نشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستن بها داده بشه باید میرفتن تو تستای مایلی و غلام پیروانی و علی دوستی شرکت میکردن نه بشینن خونه به انتظار تیمایی که یعقوب کریمیشونو میفروشن بعد با 2 میلیارد دنبالش میدون(sm120)نقل قول: