بعد من لب دوخته ی سوخته سینه
چشم تو غم انگیزترین شعر زمینه
هم صحبت یک مشت هوسباره و رندی
کفاره ی نشناختن قدر من اینه
یاغی
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد من لب دوخته ی سوخته سینه
چشم تو غم انگیزترین شعر زمینه
هم صحبت یک مشت هوسباره و رندی
کفاره ی نشناختن قدر من اینه
یاغی
(sm27)
تو همانی که دلم لک زده لبخندش را
او که هرگز نتوان یافت همانندش را
از رقیبان کمین کرده عقب می ماند
هر که تبلیغ کند خوبی دلبندش را
مادرم بعد تو هی حال مرا می پرسد
مادرم تاب ندارد غم فرزندش را
حفظ کن این غزلم را که به زودی شاید
بفرستند رفیقان به تو این بندش را :
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر
لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...
کاظم بهمنی
(sm27)
مانده تنها سه قطره خون در من... (sm50)
شیر تو این زندگی... (sm50)
ترانه علیدوستی تو فرودگاه ترسوندن ملت بیچاره ویدیوش الان اومد دیدم میگه من میترسم .. (sm46)
(sm30)تنظیمش اهنگ عروسیه
بردیم (sm118)عجب بازی بود دیوانه شدم (sm1) استاد ابوالحسنی دیوانه شده بود (sm2)حالا استیفن کُری که این روزها همه به او حسادت میکنند پرتاب میکنه تا چشاشون در آد (sm2)
تعصب به چه درد میخوره (sm120) همش جا میمونه تو 90 درصد گل هایی که خوردیم مقصر بود بدون شک ! فقط ببین چند گل رو ارسال از جناحین خوردیم ! خب این پوشش نده شاخ نزنه کی بزنه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری 30 ساله (sm2) تازه اولشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش سیاسته به اسم دین و از سری دروغ های حسن چاخان . آخرش رو نگاه کنی نفعش رو حکومت میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل عید بود که گفتم شادمهر نمیاد حقیقتو به هواداراش بگه دیدی چه جنجالی راه انداختن اون تاپیک ! بعد هم شادمهر آرمین رو ضایع کرد که الکی تاریخ داده و یکم دیگه ویدئو آمادس ! همون موقع گفتم دو ماه دیگه خرداد ! بعد امیر فرشباف اومد گفت اول اردبهشت ! نمیخوام بگم که آره خبرای من موثقه و این حرفا ... ولی ببین رو راستی و حقیقت در کار نباشه چی میشه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر اگه میومد میگفت که دو بار ویدئو آماده شده بوده و خودش ایراد گرفته هیچ اتفاقی نمی افتاد و هوادار قبول میکرد ، البته یه سری مسائل دیگه هم در کار بوده ولی دلیل اصلیش همینه !
حالا در مورد مشروب و این حرفا نظری ندارم . شاید یادت نیاد ولی شادمهر کسی بود که وقتی آهنگ میداد شهر بهم میریخت ! این میشه احساس قدرت ! شادمهر رفت تا الان این آفات بتونن راحت کار کنن ! اگه امثال شادمهر و خشایار اعتمادی نبودن موسیقی پاپ تو این مملکت به این شکل نبود ( البته آفات خرابش کردن تموم شد رفت ) . سالهایی که حمل کلاشینکف راحت تر از حمل گیتار راحت بود ( تجربه کردم که میگم ) امثال شادمهر داشتن پاپ میخوندن !!!
همه به نوعی مدیون شادمهرن ( این نظر شخصیمه )
سلام (sm176)
سلام صبح بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد تو سیستم لپ تاپت قدیمی بود نمیتونی این اپدیت جدید رو نصب کنی چون قابلیت uefiرو نداره
در ضمن فکر کنم گفتی 2 گیگ رم داری که اینم یه مشکل دیگس باید رمت رو ارتقا بدی چون حداقل رم برای 32 بیتی شده 2 گیگ رم در صورتی که الان یک گیگ رم هم برای 32 بیتی وین 10 کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آهنگ دیشب اون بابا رو بم بده ..
البوم امید (sm3) خیلی دمودس
بیا فیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بابا اون دفه به نام موزن زمستون دنیا رو منتشر کرد ..
(sm2) چه شیش و هشتی زده یارو ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه میندازی دیوث ..
امروز کامنت یارو تو صفه موزن باحال بود ..
میگف موزن سریع آلبومو بده تا باقی ترکارو بیرون ندادن .. :l
باورتان میشود 35 دختر و پسر تحصیلکرده را که از دانشگاه فارغ التحصیل شده و برای خودشان جشن فارغ التحصیلی گرفته بودند را بریزند و بگیرند و برای همه ی این افراد همان روز دادگاه تشکیل داده و روز بعد حکم 99 ضربه شلاق را در موردشان اجرا کنند؟
تصور کنید دختران و پسرانی را که دیروز در جشن فارغ التحصیلی خود کلاه مخصوص بر سر گذاشته و در میان تبریک عزیزان و اساتید و دوستان خود هزار امید و نقشه و آرزو برای آینده خود میکشیدند و امروز آنها را بعد از یک محاکمه ی چند دقیقه ای به تخت مخصوص بسته اند و صفیر شلاق است که با صدای فریاد و ناله آنها در هم می آمیزد... 99 ضربه را تجسم کنید...
99 صفیر شلاق
99 رد زخم
99 ناله ی برامده از اعماق جان.
آیا کسی هست که بتواند از روی این تخت بلند شود، سرش را بالا بگیرد و بعد از این به جامعه اش خدمت کند؟
این فاجعه در دیوانه خانه ای به نام جمهوری اسلامی و در شهر قزوین اتفاق افتاده است.(sm2)
یه نکته ای به ذهنم رسید .. :l
(sm2)به نظرتون استاد کبیری به این صدا جه نمره ای خواهند داد !?؟!
یارو ترکه حلوای گندی تو .. :l
لینک بدید نا هم شاد شیم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرق خوری دخترا سر کلاس ..
نه مسترینگش ریده کاملا مبهمه اینجوری فکر میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آهنگو با اون ویدیوی بالا گوش کن بد میچسبه .. :l
(sm2)کیو میخوای پیدا کنی ساعت 7 البوم بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس یه چاره ای خودم بی اندیشم .. :l
آدرس باربری رو بگیرم از این بابا صاب مغازه .. :l
نقل قول:
اه اه حالم از هرچی دختره بهم خورد
اوووخی طفلکی ..
سایت عربارو هک کردن ایرانیا .. :l
نقل قول:
خب مثلا الان عرق می خورن اینا نوشابه ؟!!!(sm2)