راحت میتونستن ببرن
آخه چرا غفور رو از ست دوم گذاشت بیرون(sm3)
قائمی که طبق معمول ریده بود (sm3)
بازی رو به تعویض های کواچ باختیم(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
راحت میتونستن ببرن
آخه چرا غفور رو از ست دوم گذاشت بیرون(sm3)
قائمی که طبق معمول ریده بود (sm3)
بازی رو به تعویض های کواچ باختیم(sm3)
این عبادی پور و میرزاجانپور جوونن نمیشه بهشون خرده گرفت (sm70)ولی این مهدوی و عادل غلامی خیلی بدن (sm70)شهرام هم همینطور (sm70)
(sm3)
ولی جدی این کواچ همیشه تو مواقع حساس با تعویضاش و نگرفتن وقت استراحت میرینه تو تیم (sm70)
فکر کنم اونطرفا دارن فیبر نوری رو از وسط خطوط نفتی عبور میدن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت من هم الان اینطوری شده(sm25)
بستکتبال هم ریده (sm70)
تعویض غفور اشتباه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبادی پور هم مثل همیشه ریده بود
قائمی که هر موقع اومد بدجور رید
فرانسه قهرمان اروپا بوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنید پور پنالتی خراب کرده بازی با استقلال ؟
آره
عجب سرعتی داشت 3g ایرانسل
قضیه این پستی که پارسا گذاشته تو کامینگ سون چیه ؟
رسمی اعلام شده ؟
داره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم پست ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر البوم محسن
اون که خبرشو صبح الی زده بود
آی پی رو بگیر دستی وارد کن (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اذیت میکنی مادر من (sm120)
ریدی بهم رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گفتم و میگم و خواهم گفت که آلبوم بعد محرم و صفر میاد (sm120)
من واقعا برام سواله چرا مشکل منو تو مثل همه همیشه (sm50) سر بازی والیبال شیر فلکه باز شد دوباره بسته شد(sm54)شروع بازی یه قطعی سرعت خوب شد بازی تموم شد یه قطعی افت سرعت...نقل قول:
ریدی الی
امیر یه مودم 3g برا سینا بگیر
سرعتت چند بود؟نقل قول:
اینجا که معلوم نیست چه خبره خونمون وصل نیست میرم دو تا کوچه پایین تر علامت اچ میاد(sm21)
تا 300 میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپلود تا 160
بستگی به انتن میزان حرکت اره
ثابت باشی بهتره
روزی عمام خدمتکارشان را صدا زدند . خدمتکار پرسید طوری شده ؟ عمام فرمود طوری نکنید که فکر کنند طوری شده ... طوری نشدگی از صفات بارز عمام بود (sm2)
چه تعرفه ای>؟نقل قول:
فعلن داریم مکان یابی میکنیم (sm10)نقل قول:
(sm2)
150 مگ یک روزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل سرعت ندارم صبانقل قول:
همونه تقریبن
برو از خدا بترس(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت (sm165)
برا همین یه تست 1700 کم شد(sm89)مواظب باشید شما(sm132)
من گفتم الی صبح خبرشو زد (sm120)نقل قول:
اپلودت که ترکیده
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید آبجی من (sm120)
آلبوم گروه «کاکو بند» منتشر خواهد شد
+دانلود تیزر تصویری این آلبوم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها کاکو (sm2)
برا روزای زمستون میگم (sm120)نقل قول:
وولک باند(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالا بچه هات چی صدات میکنن ، ما همون رو بگیم (sm120)نقل قول:
(sm155)(sm155)
(sm155)(sm155)
(sm155)
(sm155)
(sm155)(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]