(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
مدرک نمیخواد فقط کافیه آهنگای روز رو گوش بدی تا متوجه بشی - هر چند الان دیگه کسی فقط با تو عشقم نمیخونه و همه سطحشون خیلی بالا رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر ولی میخونه (sm17)
به احتمال زیاد کارهای تاپ تری هم تو راهه که انشالا هر موقع آلبوم جدید بیرون اومد همگی میشنویم.
بعضیا خودشونم نمیدونن چی میخوان از شادمهر
حالا شما یه نمونه از آهنگای روز رو که فقط باتو عشقم شبیهه اوناست رو بده تا مام گوش کنیم استاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط با تو عشقم خیلی آهنگ خوبی بود از همه لحاظ..چه ملودی چه تنظیم...باید با هم ترازای خودش مقایسه بشه نه با تقدیر و ماندگار و سبب و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با"شیلا"و"دختر آتیشپاره" و شیش و هشتای دیگه ی شادمهر مقایسه بشه که ازونا بهتر بود...از آهنگی به نام"بغض" که هی میگفت بازم میخوامت بهتر بود..از آهنگی مثه حالا بیا اینجا و اونجا بهتر بود ولی خوشبختانه فرقش اینجا بود که اون زمان اینهمه کارشناس موسیقی نداشتیم...خودش میسازه میگین تکرار و چیزی نداشت..کسی میسازه میگین آفات..نمیدونم به کی این روزا میشه امید داشت..اگه همین مدرن تاکینگم که طرفدار اینجا داره ایرانی بودن کارشناسان و اساتید میگفتن آهنگاشون همه شبیهه همه و چیز جدیدی تو ملودیا نیست و ملودیشون مقوایه و شعرشون مقواست و ترانشون زیر مقواس..همونطور که تو آلبوم دوم چارتار اینچیزارو گفتن در حالیکه نمیدونن سبک چارتار اینه،اگه تو اون سبکن اونکارو بلدنو خوب بلدن نه اینکه برن راک بخونن یا برن شیش و هشت بخونن که بگین نو آوری داشتن،اونام مثه گروه مدرن تاکینگ نوع کارشون اون شکلیه و خیلی ام قشنگه و کاراشون ملودیا و شعرای خوبی رو داره ولی مشکل اینجاس اینجا چون تعداد کارا زیاده،هرکسی ام میتونه نظر بده و گوشا هم از شنیدن آهنگ اشباع شده به هر آلبومی و آهنگی و شخصی واکنش نشون میدن،طرفدار چاووشی میگه چاوشی آخرشه شادمهر بده،شادمهریه میگه بقیه نمیفهمن..رضا یزدانی ام کلا تک طرفدارش همرو میکوبه،دلیل همه ی این رفتارا هم اینه که فقط بگن"به منم توجه کنین،منم هستم"
آلبومای 50 دقیقه ای رو بعد از 20 دقه از اومدنش میگن هیچی نداشت و مقوا بود و افکاری و بمانی و بقیه هیچی نمیفهمن،فقط من میفهمم (sm59)
چاوشی آهنگ میده میگن مقوا...یزدانی آلبومشو کسی نمیتونه یه دور کامل گوش بده از بس که دو سه تا آلبوم آخرش بد بوده میگن عالی و نبوغ و فلان و هرکی دوس نداره موسیقی نمیفهمه...خواجه امیری سه تا البوم خیلی عالی میده که تو این سه تا البوم آخرش 80 درصده آهنگاش ملودیای روون و قشنگو دلنشینی واسش درست کرده آقای افکاری،میگن مقوا..نمیگن آلبومای قبل از عاشقانه های خواجه امیری سر جمع تو کل آلبومش دو تا آهنگ قشنگ و دلنشین نمیتونستی توش پیدا کنی نهایت دو تا کارش خوب بود..جوری ایراد میگیرن که فک میکنی بهترین آثار موسیقی دنیا رو اینا جمع کردن یا مدیریت هنریشو به عهده داشتن!!
به قول شاعر:"گر تو بهتر میزنی،بستان بزن"
لایک داری داواشنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم حرفت حقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کسی موزیک ویدئو فقط با تو عشقم رو نسخه کارگردان شو نداره یا همون بیت ریت بالا ممنون(sm127)(sm127)(sm127)
(sm120)نقل قول:
اینایی که توی این فروم هنوز به پیشبینی های اقای ایکس امید دارن خیلی منو یاد طرفدارای مرحوم احمدی نزاد میندازن که هنوز به کلی گویی های محمود خان برای اصلاح کشور امید دارن!!
ضمنا آهنگ فقط با تو عشقم نه زیبا بود نه اثر فاخری بود نه در حد شادمهر بود
نیازی هم به کارشناس موسیقی بودن نداره تا بفهمی چقدر شادمهر افت کرده
نه صدا اون طراوت گذشته رو داره
نه شعر
نه اهنگ...
اینو همتونم خوب میدونید --- فارق از تعصب باید اینو بپذیریم
امیدوارم برگرده به روزای خوبش
ما هممون از روی "دل" و احساس خوبی که صدای شادمهر به ما می داد طرفدارش شدیم
و الان همون دل داره بهمون میگه دیگه مثل گذشته آهنگ های شادمهر شوک بهمون وارد نمیکنه متاسفانه
از اولین اهنگ شادمهر تا الان همراهه صداش بودم
و همیشه شادمهری خواهم بود
کل زندگیم با صداش گذشت
ولی حقیقتا چندین ساله شادمهر رو شادمهر گذشته نمیدونم
اهنگ فقط با تو عشقم در حد یک خواننده ای مثل عماد طالب زاده و امثالش بود
و نه یکی مثل شادمهر عقیلی
کسی که 0 تا 100 البوم مهستی رو با اون قدرت میبنده
میاد و یه چنین تراکی میده بیرون واقعا عجیب و ناراحت کنندست
مرسی که وقت گذاشتی و نظرتو گفتی اما به نظر من موسیقی شیلا صد برابر بهتره از فقط با توئه دقت کن میگم موسیقی نه شعرنقل قول:
بعد هم من اینجور نیستم هر آهنگی بیاد هی بگم شادمهر خودش همه چیزو میدونه و اینم از اون اهنگاس که تو اینده مشخص میشه چی هست و از این روشنفکر بازیا
من با حسم موزیک گوش دادم 15 سال موزیک شادمهرو الانم میگم فقط موسیقی خودش حتی کاور حتی بیا اینجا
آهنگ فقط با تو هم از نظر من یه کار فوق العاده معمولی و ضعیف بود
دمت گرم آلبوم مهستی سراسر احساس تکنیک و زیباییهنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موسیقیه فقط با تو هم موسیقی؟
ولی خودم میگم جواب حرف تو حرف من رو چی میدن
جواب اینه: هر کی تقدیر و مسافر میخواد و تو گذشته مونده بهتره همونا رو گوش بده شادمهر با موزیک روز جلو میره
میگی نه حالا نگاه کن(sm120)
(sm120)
نقل قول:
تو سیرک مضحک آب و هوا و خاک
خورشید نصب شد با صدتا رول پلاک ...
اگه قرار باشه همه بشن خواننده و آهنگسار پس کی دیگه میخواد گوش بده
شما سعی کن هیچوقت اسم کسایی مثل چاوشی و یزدانی رو به زبون نیاری خوب نیست برات واسه سلامتیت ضرر داره
چقدر خوبه که در مورد چرایی افت یک هنرمند صحیت میشه. هرچند فقط از روی احساسات و نه فنی ...
اینکه شادمهر بعد از آلبوم طرفدار آثاری که ارائه داده (به جز معروف البته به نظر من) دچار افتی قابل حس در گوش مخاطبانش شده قابل کتمان نیست. آثاری مثل فقط با تو عشقم ، گمت کردم ، حس خوبیه و تا حدودی رابطه آهنگ های هستن که از لحاظ ساختاری و تکنیکی مشکل خاصی ندارن و حتی رابطه یک استایل جدید در موسیقی بود ولی اثاری نیست بشه اون انسجام شادمهری در عناصر موسیقایی که قبلا شادمهر داشت رو دید. دلایل بسیاری داره مثل عدم انجام 0 تا 100 کار بوسیله خود شادمهر ، عدم نوازندگی شادمهر در آهنگ هاش ، نبود تیم کاری در کنار هم (بیشتر تیم کاریه شادمهر در ایران حضور دارند) که باعث شده کارها از لحاظ حسی و وزنی مشکل داشته باشه ، عدم انگیزه شخصی خود شادمهر ، بیزینسی شدن فعالیت فعلی شادمهر در موسیقی ، اولویت خانوادگی شادمهر ، تاثیر زندگی غربی بر حس شرقی شادمهر ، افت کلی کیفیت موسیقی فارسی در سال های اخیر و ...
البته در شرایط فعلی و خصوصا در 2 سال اخیر خوشحالم که شادمهر تو بازار فعلی اون فعالیت همه جانبه و جدی رو نداشته ... از آلبوم هایی که این سال ها اومده به جز تعداد اندکی حتی هنرمندانی صاحب سبک آثاری نبوده که همه گیر بشه ...
ولی با خبرها و فعالیت هایی که شنیدم میشه امیدوار بود شادمهر با همین آلبوم اخیر به دوران اوج خودش برگرده به خصوص تو همین چند ماه که بازبینی فنی شدیدی روی ترک ها انجام داد و نوازندگی هایی که خودش انجام داد برای تکمیل کارها...
به طور کل شادمهر همیشه شادمهر هست همراه با نبوغ ذاتی که در درونش هست و هر لحظه ممکنه ساختارها رو تغییر بده مثل از حالا بیا اینجا به سبب از مشکوک به تقدیر از آینده به انتخاب ... همه این آهنگ ها در نوع خودشون بهترین هستن اما چالش برانگیز ...
احسنت حرفات خیلی منطقی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها دلیل نمیشه که شادمهر بخواد فقط مثل تقدیر سبب و ماندگار همیشه اهنگ بده چون فقط ما طرفدار شادمهر نیستیم خودتون خوب میدونید که شادمهر جقدر طرفدار داره پس بقیه چی من خیلی ها رو میشناسم که با فقط باتو عشقم حال میکنن پس دلیل نمیشه یه اهنگ خوند ما خوشمون نیومد بگیم شادمهر افت کرده
اهنگ های مثل تقدیر سبب و ماندگار یه خورده عامه پسندن
ولی بیا اینجا و فقط باتو هم طرفدارای خودشو دارن
و اگه یادتون باشه ترک اینده هم همین مشکلو داشت قبل از این که البوم بیاد ولی وقتی البوم اومد خودشو تو البوم جا داد
پس باید منتظر البوم باشیم تا راحت تر قضاوت کنیم
مطمئن باشید تو البوم جدید هم اهنگ قوی داریم هم متوسط و شاید ضعیف
پ ن = اگه همه اهنگهای ترک البوم جدید مثل تقدیر انتخاب و.... باشه شادمهر سالهای بعدی باید بهتر از البوم قبل کار بده بیرون و اگه نده یواش یواش از دل مردم بیرون میره
البوم دادن هم برنامه ریزی های خودشو داره اینطور نیست که یه خواننده 10 تا کار تاپ داشته باشه بذاره تو البوم پخش کنهشادمهری باشین
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
تو هم وقت بزار 20 خط بنویس خسته نباشید میگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اول بخون ببین چی نوشته (sm70) مخاطبش من و میلاد بودیم (sm120) البته من خیلی بیشتر (sm2) احمدی نژاد هم با حال بود(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کار به مخاطب ندارم نقد خودمو وارد میدونم(sm2)
بخش های مربوط به خودمو جواب دادم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسایی که میخوان خوب شادمهرو بشناسند بخونن
و اونایی که انتقاد میکنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میشد بودنت فقط توهم باشه
کاش میشد دردای من مثل دردای مردم باشه
مونا برزویی(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما سعی کن واسه دیده شدن یه راه دیگه ای رو انتخاب کنی دوست عزیز،خلاف جریان آب شنا کنی غرق میشی..تو این راهم غیر از مسخره شدن چیزی نصیبت نمیشه..کلی توضیح دادم واست،شما یه نمونه آهنگ قرار بود واسه ما مثال بزنی استاد که نزدی...به شما هم فک نمیکنم ارتباطی داشته باشه که من در مورد چه خواننده ای حرف بزنم یا نزنم همونطور که در مورد شما به من ارتباطی نداره عزیز،شما یه آهنگ خوب بساز و به این آهنگسازای مقوا بگو،اگه میتونین اینطوری درست کنین..کاری که نداره،یه موج جدید بسازین..کلی گویی که کاری نداره..همه بد،شما خوب!!نقل قول:
من گفتم اثر فاخریه "فقط با تو عشقم"؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آهنگ متفاوتی بود خیلی خیلی بهتر از شیلا و بیا اینجا و بغض و بگو از کجا آوردیو از این دست آهنگای چرتی که شادمهر داده...اگه همین فقط با تو عشقم نوشته بود موزیک و تنظیم شادمهر همه میگفتین به به،چه کرده...ولی تو همین آهنگهای اخیرش آهنگ "گمت کردم" همه کارش خودش بوده،خیلی قشنگ بود اون کار؟خیلی حس و حال شادمهری داشت؟در حد تقدیر و سبب و ماندگار و عادت و انتخاب که هیچ،در حد "یکاری کن" بود؟!! شادمهر خودش با اونهمه دانش نمیدونه چیکار میکنه،لابد امثال منی که دو کلام سواد موسیقی ندارن میفهمن راهش اشتباس! خنده داره!
0 تا 100 آلبوم مهستی رو به اون خوبی بسته درست،آیا آهنگی که واسه اون خواننده زنه رو که اسمش آمیتیس بودو شنیدی؟اونم شادمهر بستش،خیلی فوق العادس؟!...آهنگایی که واسه جمشید هم ساخته صفر تا صدش خودش بوده غیر از"تنهاتر"و"دوستت دارم" آهنگای دیگه ای که ساخته خیلی عالیه؟؟نقل قول:
واسه ابی ساخته،غیر از "نوازش" از سه تا کاری که ساخته کدوماش در حد کارای خوب ابی بودن؟!!به کارایی که همخونی کردن کار ندارم،جدا از اونا سه تا ترکی که ساخته فقط "نوازش" خوب بوده دیگه!
واسه لیلا فروهرم آهنگ ساخته،اونا جزء بهترینای لیلا فروهر بودن آیا؟نه مسلما اصلا شنیده هم نشدن و غیر از طرفدارای شادمهر کسی اونارو نشنیده.
شادمهر آهنگساز بزرگ و تنظیم کننده ی قهاریه همونطور که بهترین آهنگ سعید شهروزو ساخته،آهنگای خوبی به لهراسبی داده،آلبوم عالی واسه مهستی ساخته ولی نمیشه گفت آهنگایی که ساخته همه خوبن و آهنگایی که کسای دیگه واسش ساختن همه بدن...خودش لابد آهنگسازی زیاد واسه خودش نمیکنه بنا به دلایلی یکیش اینکه تکراری نشه،دوم اینکه آهنگای خوبشو واسه بقیه بسازه و با بزرگان کار کنه و تو کارنامش به عنوان آهنگساز کارای خوب با خواننده های بزرگ داشته باشه،،اون عقلش و فکرش میرسه که وگرنه همرو خودش بسازه و بخونه..دو روز باز همین کارشناسا میگن نگا شادمهر به تکرار افتاده،آهنگاش همه شبیهه همن در حالی که تا الان شادمهر هیچوقت آثارش شبیه به هم نبودن و همکاری با دیگرانم واسه همینه که به این تکرار نرسه!!
خب پس شما با تعصب حرف میزنی و جای بحث کردن نیست،حالا بیا اینجا و شیلا رو اگه موسیقیشو بهتر از "فقط با تو عشقم" میدونی که دیگه کلا هیچ وجه اشتراکی نیست که بخوایم راجع بهش حرف بزنیم،چون من دوس دارم شادمهر صد تا آهنگ در حد فقط با تو بده ولی یدونه بیا اینجا،اونجا نه،رو که یاد آهنگای امثال شهرام کاشانی میندازه آدمو رو نده و آهنگش جوری نباشه که 20 ثانیشو گوش بدی بزنی آهنگ بعدی حتی اگه همه کارشو هم خودش انجام داده باشه!نقل قول:
شادمهر در پست جدید خودش توی اینستاگرام رسمیش
عکس نوشته ای از ترانه ی جدید از خانم مونا برزویی خبر داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مونا برزویی هم در پست ایسنتاگرامش این خبر رو رسوند[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا منم از فقط با تو عشقم خوشم اومد ..بحث نکنین نادان ها(sm2) موزیک سلیقست ..
لطفا راجع به اهنگ گمت کردم کمی بیشتر تامل و تفکر کنین.
با نظرتون راجع به این اهنگ زیبا اصلا موافق نیستم
بسیار هم متن شعر عالی داره
بچه ها خودمونیم ترانه های آلبوم قوی هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این فروم نمیدونم چرا همه با هم دعوا دارن.یکی میگه این کار خوبه یکی دیگه ی کار دیگه رو میپسنده.هیچ وقت در هیچ جایی مشاهده نشده که همه با هم اتفاق نظر داشته باشن.در موزیک خوانندگان بزرگ هم همیشه اینطور بوده.در میان نقد های شما دوستان متوجه شدم که هیچ کدومتون از موزیک لذت نمی برید و موزیک رو صرفا برای این گوش میدید که بعدش بیاید اینجا تا با هم بحث کنید.دوستای عزیزم هر موزیک شادمهر تعدادی رو راضی میکنه و تعدادی رو ن.به جای این بحث های بی فایده بهتر از موزیکی که دوس دارید لذت ببرید و موزیکی که باب طبعتون نبود که اگه باعث برهم زدن اعصابتون میشه یا جای هارد کامپیوترتون رو اشغال میکنه شیفت+دیلیت کنید.هنوز آلبوم نیومده دوستان شروع کردن که فاتحه آلبوم رو باید خوند که شادمهر توش اهنگسازی نکرده.شعرش ضعیفه.فلان شاعر هست فلان شاعر نیست....بذارید آلبوم بیاد گوش بدید دوست نداشتید پاک کنید و دیگه گوش ندید و برید از موزیکی گوش کنید که حالتون رو بهتر میکنه.شادمهرم ی انسان هستش که نمیتونه مطابق سلیقه ماها آهنگ بده بیرون.امیدوارم هیچ وقت شادمهر و اینقدر نبریم بالا و توقع هامون رو بیشتر از خود شادمهر ببریم بالا که بعد همه به جون هم بیفتیم.بیایید از موزیک لذت ببریم.همین نقد هایی که تو پیج اینستا شادمهر شده بود که اونو بی انگیزه کرده بود که تو یکی از پستاش بگه خوانندگی برای شما جون ها وقتش دیگه کار نکنم.این نشون میده که شادمهرم از این نقد ها خسته شده.شادمهر میگه نکنه این آهنگو بسازم این دوست نداشته باشه یا نکنه این آهنگو این یکی از طرفدارها دوس نداشته باشن.بیچاره خود شادمهرم دیگه کلافه شده.بیایید از موزیک لذت ببریم و ازش در جهت نقد مضحک استفاده نکنیم.
به به چههه الکی کار ما نیست هر کی دوس داره الکی به همه آهنگ ها بگه شاهکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی با دمو میگی نمیشه نظر داد با یه بیت هم پس نظر ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]