نوید تغییری توی امضام متوجه شدی؟ (sm199)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید تغییری توی امضام متوجه شدی؟ (sm199)
شدم... اون شکلکها که لب میگرفتن با دو جفت چشم تعویض شدن...(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ژست ورزشی ـم نمیتونن مثل عادم بگیرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای پسر بی غیرت . دختری که تا ۳ نصفه شب بیرونه فاح.شه نیست .بی خانواده هم نیست . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
در کل نمی دونم چیه! فقط اومدم فاز روشن فکری بردارم ببینم چه حسی داره حس خوبی داره (sm128)
+. .. ﻭﺍﺳﻪ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎﯾﺎﻥ . -. .. : …: . : :: : .– : : : –: .: . : : -. . . : …: .: . : : -. . . : : … :. : –: . : :: –: : . . . :. : … . :: : –: . : : :: :– 85. . : : -. . . : …: : .. : : -. .. : …: . : :: : . : …: : . :. : -. . :. : … : .. : :85 -. . :. : .… : : : –: :. : : –: : . :. : -. . . :: .… : : : .: . : : -. . . :: :… . . : : . .- . : …: . : :: –: . : : :: --:. فک کنم تو داستان اشاراتی هم به م.م.ه شده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا دستاشو مشت کرد جلوم گرفت و گفت "اگه بگی گل کدومه می مونم." چه انتخاب سختی بود؛ ترس از دست دادنش تمام وجودمو فرا گرفته بود برای از دست ندادنش محکم زدم پشت دست چپش و گفتم "این گله"؛ دستشو باز کرد گل بود ... اشکهام جاری شد روی گونه هام؛ حواسش نبود وقتی با دست راستش اشکهامو پاک کرد فهمیدم تو دست راستش هم گل بود. آنکه تو را می خواهد به هر بهانه ای می ماند (زنده یاد حسین پناهی)
نمیدونم واغعن گوفته یا نه !!!!!!!(sm77)
دو تا دستاشو مشت کرد جلوم گرفت و گفت "اگه بگی گل کدومه می مونم." چه انتخاب سختی بود؛ ترس از دست دادنش تمام وجودمو فرا گرفته بود برای از دست ندادنش محکم زدم پشت دست چپش و گفتم "این گله"؛ دستشو باز کرد گل بود ... اشکهام جاری شد روی گونه هام؛ حواسش نبود وقتی با دست راستش اشکهامو پاک کرد فهمیدم تو دست راستش هم گل بود. آنکه تو را می خواهد به هر بهانه ای می ماند 💕 (زنده یاد حسین پناهی)
نمیدونم واغعن گوفته یا نه !!!!!!!(sm77)
دكتر به پيرمرده يه شيشه ميده كه اس.پرم شو واسه آزمايش بياره،دو روز بعد ؛پیرمرد با شيشه خالی مياد به دكتر ميگه هر كار كردم نشد !!!
زنم يه دستی،دو دستی،بادهنش هر كار كرد نشد !
منير خانم زن همسايه ؛ دو دستی با دندون، با دهن ؛حتی گذاشت لای پاش نشد،كه نشد !
اصلأ خودت بگیرببینم میتونی ؛دراين شيشه رو باز كني ؟؟؟
البته افکار خاک برسری شما هم محترمه...
کووفت(sm2)
آخو.نده تومسجد موعظه میکرد: آقايان، خداوند در بهشت حورى به شما میدهد که با ديدن چشمانش 6 ماه ازهوش میرويد، با ديدن لبهايش 6 ماه ديگر.....
الا آخر ....
یکی بلند میشه میگه : پس كي میک.نیمشون.. همش كه بيهوشيم
مهم اینه که خیلی زیبا بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm30)نقل قول:
طرف دستش میشکنه میره دکتربراش گچش بگیره, به دکتره میگه اقای دکتر دستم خوب بشه میتونم ویولن بزنم? دکتره میگه بله عزیزم. میگه چه جالب قبلش بلد نبودم!!!(sm2)
دختران گرامي لطفا قبل از ازدواج به آرزوهاي خود برسيد. به خدا شوهر غول چراغ جادو نيست!!! (sm132)
هميشه دلم ميخواست دستاشو بگيرم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر شهيد دستغيب.
پسره ميره پيش فالگير...
فالگير يه نگاه به كف دستش ميكنه بعد ميگه:كي/رتو نشون بده!!!
خلاصه از رو كي/رش فالشو ميگه.پسره كف ميكنه ميگه:چه جوري از رو كي/رم فالمو گفتي؟؟!!!!
فالگيره ميگه: ديوث از بس ج/ق زدي همه ي خطهاي كف دستت افتاده رو كي/رت بدبخت!!!
دخترهای خوب مثل سیب روی درخت هستن
بهترین ها در بالاترین نقطه درخت قرار دارند
به دست آوردنشان ماشین شاسی بلند می خواد !!
.
.
.
.
.
.
من شاسی بلند نداشتم اما با دمپایی زدم یکیش افتاد :))))
تست هوش.اگه گفتی این چه حیوانیه؟؟
ﻫﻤﺘﻮﻥ ﺍﺳﻢ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺶ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺭﻭ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﺎ ﺑﺰﻧﻢ ﻟﻬﺘﻮﻥ ﮐﻨﻢ ، ﺷﻤﺎﻫﺎ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﻮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ،
ﻓﻘﻂ ﻣﻦ ؛ )
ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ، ﺑﺎﻣﻨﻢ ﺑﺤﺚ ﻧﮑﻨﯿﻦ
کیف پولم شبیه پیاز شده
.
.
.
.
.
هروقت بازش میکنم اشکم در میاد
.
ﻣﻦ ﺍﻭﺍﯾﻞ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻔﺮﯾﺤﯽ ﺑﯽ ﭘﻮﻝ ﺑﻮﺩﻡ
.
..
ﺑﻌﺪﺵ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﺷﺪﻡ …
پسره رفت سربازی مرد بشه
اومد دید دوسدخترش ازدواج کرده.....
این ماله افسانه های کهن بود
الان
پسره دوسال میره سربازی و بعدم میاد میره امریکا 6 سال درس میخونه برمیگرده 4 سال میره زندان میاد بیرون میبینه
دختره مثل بــــز نشسته منتظرشه!!!!
شوهر نیست الان می فهمی؟!
دوستم شکست عشقــــــی خورده
.
.
.
.
,
.
اومده پیشم گریه میکنه و میگه:
عشق و عاشقی همش دروغه ، دیگه میخوام مث تو باشم ، عاشق نشم ، پست باشم ، آشغال باشم ،عوضی باشم ، مث لاشخورا زندگی کنم...
اصن بشم یکی مث تو که احساس نداره و هیچی حالیش نیس!!
موندم دلداریش بدم یا بزنم لهش کنم :| :| :|
تو جیب جا میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سنتون دو تا کم کنید...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا 2تا اضافه کنید میشه سنتون.
خودم به تنهایی فهمیدم.برم دنبال بقیه اکتشافاتم
ﺍﯾــﻦ ﻗــﺪﺭ ﺑــﯽ ﭘــﻮﻟﯽ ﺑﻢ ﻓﺸــﺎﺭ ﺁﻭﺭﺩﻩ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﯾــﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺑﺎﺯی gta ﻣﺴــﺎﻓﺮﮐـﺸﯽ ﻣﯿﮑــﺮﺩﻡ |:
ﺑﻪ ﻫﻤــﻦ ﺑﺮﮐــﺖ
شدنش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاندارـه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر کـــــــــــو؟ (sm81) همیشه دوست داشت ببینه کاربرا بیشتر از مهمانها باشن (sm81)
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (12 کاربران و 9 مهمان ها)
کاربر جادوگر لطفا به اینجا سری بزنید
(sm165)
حیف از این روزا که بی تو میگذره
تا دیروز ک.ون میدادا...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عکس العمل 99% پسرا بعد از دیدن دوستشون که الان موفق شده
یکی از اعصاب خورد کن ترین کارایی که یه پدر و مادر میتونن
بکنن اینه که وقتی پای کامپیوتر نشستی بیاد پشتت وایسه
و الکی دنبال یه چیزی بگرده !
لایک داری رفیــــــق (sm6)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی (sm66)نقل قول: