(sm194) (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm194) (sm120)
سجاد غریبی وزنه بردار عظیم الجثه ایرانی، ۲۴ ساله ، ۱۵۲ کیلوگرم وزن دارد و تقریبا تمام بدن اش ماهیچه است. او متولد اهواز در خوزستان است و در بوشهر زندگی می کند.
(sm77) این دونه بزنه تو گوشم پرتم کرده تو اون دنیا (sm2)
بدجور داغونم تو این روزانقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نصف منه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد غریبی وزنه بردار عظیم الجثه ایرانی، ۲۴ ساله ، ۱۵۲ کیلوگرم وزن دارد و تقریبا تمام بدن اش ماهیچه است. او متولد اهواز در خوزستان است و در بوشهر زندگی می کند.
(sm77)
(sm194) تو هرکول ایرانی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این داستانهای هرکول هالک رستم و... از رو زندگی من نوشتن ولی من نخواستم اسمم درج بشه تا ریا نشه(sm50)(sm2)نقل قول:
این داستانهای هرکول هالک رستم و... از رو زندگی من نوشتن ولی من نخواستم اسمم درج بشه تا ریا نشه(sm50)(sm2)نقل قول: