[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد آینده برخی بازیکنان تردید وجود دارد، اما این موضوع در مورد جرمی متئو صدق نمی کند؛ او بازیکن والنسیا است و ما بر روی او حساب کرده ایم.
علاوه بر این، شرکت نکردن متئو در تمرینات عادی و امکان پذیر بوده است، ما دو جلسه تمرین صبح این هفته داشتیم و من فکر می کنم متئو به استراحت نیاز داشت، به طوری که او می تواند در تمرینات بعد از ظهر هفته آینده حضور داشته باشد.
این انتقال تعریف نشده است و من فکر نمی کنم همچین خروجی در باشگاه داشته باشیم."
عافیت باشه...چه بوی خوبی میدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش هم دفاع بی دفاع(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن ، عافیت باشه(sm120)
عشق من آن جوان 26 ساله ی بی قواره هست که دست به خایه از زمین خارج شد و بعد از بازشگت به زمین کل تیم ها رو جر داد (sm50)
جدیدا چه قد تعصب زیاد شده(sm120)نقل قول:
تایید(sm50)نقل قول:
تازه تو رفتار و کردارم هم تاثیر داشته (sm120)برای مثال بعد از استحمام به این نتیجه رسیدم که دلبوسکه مربی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا بد زدی (sm120)درباره مسی و مارادونا و زیدان یه تحلیل برو(sm120)نقل قول:
قربونت (sm120)نگفتی چی فرستادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]