تو تنها کسی بودی که بدون چون و چرا خواسته هاشو جایگزین خواسته های خودم کردم اونقدر که خودمو کلا یادم رفت!
نمایش نسخه قابل چاپ
تو تنها کسی بودی که بدون چون و چرا خواسته هاشو جایگزین خواسته های خودم کردم اونقدر که خودمو کلا یادم رفت!
نه این حرفا چیه استفاده میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید رمقی باقی نمونده برای اینکه کمی مسائل رو جدی بگیریم ...
میگذره سخت نگیر ... عمرمون مثه برق و باد داره میره ... راستش من که نفهمیدم این 6 ماه از سال چجوری گذشت ... مثه اینکه ساعت و ثانیه ها عجله دارن تا زودتر عمر بگذره ... باید به همین زندگی راضی باشیم ...
روز خوش (sm10)
این پاییز هم منتظر می مونم ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن یار نهان کشید باز دستم امروز
از دست شدم بند گسستم امروز
یک مست نیم هزار مستم امروز
دیوانه دیوانه پرستم امروز ... (sm50)
(sm172)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبادا سرد شی از خانه تا گور
ولی در نمیاد از کارِ تو پول
حتّی اگه بلد باشی کارتو خوب
حتّی بریزی پاش 10 سالتو دور . . . (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس بابک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمیدونستم دختر کاپولا کارگردان هم هست (sm74)
مرداب اول میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 درصد