ک...ر تو این زندگی - ک...ر تو صفاریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ک...ر تو این زندگی - ک...ر تو صفاریاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان امیر میاد بن میکنه میگه اسکرین شات میگیرن به عوامل فحش میدین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان منفورترین چهره ی موسیقی ایرانه (sm2)نقل قول:
(sm2)
به نظر من باید تو قسمت تشکرای آلبوم از شهاب اکبری و امیر ارجینی و بهروز پایگان و رضا یزدانی و (اعضای گروهش هم ترانه سراهاش و هم نوازنده هاش و تنظیم کننده هاش) یاد بشه و اسمشون چاپ بشه فقط به خاطر من
خدا ایشالله همه مریض های اسلام رو شفا بده (sm2)
عکس قلیونم بزنه وسط کاور(sm2)
اصلا باید یه صفحه اضافه کنه فقط به خاطر من یه لیست میدم اسم تک تک اشخاص تو لیست رو اونجا بنویسه بزار کنار سی دی آلبوم (مثل کد پیشواز همراه اول یا ایرانسل)
و از همه مهمتر یه تشکر ویژه از بانو ... مک
الی این کاربر اینک اخرالزمان فامیلته(sm2)
اسم صفاریان رو هم باید روی جلد مشکی کاور با رنگ مشکی بنویسن
اسم آهاری هم باید باشه
چه ایده های نوینی دارم من دارم اینجا نابود میشم (sm50)
(sm50)
آقا خیلی مخلصیم کم پیدایی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم ترکید ..دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیامت خالی بود یا برا من خالی اومد؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)3 ساعت تایپ کردم خالی اومد(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تعجب کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا گفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنی نداره؟
نمی ذارن اینو
دیدم (sm168)
کاوه آفاق - فلوکستین (sm50)
با روحیه ات سازگار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو شاهکار شبح رو ساخته ی بردران کچل رو گوش کن (sm120)
(sm2)
کیوس نگو دیوص (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینم دیگه کاوه گوش کنی فن فسیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ مخمصه رو خیلی دوست دارم (sm50)نقل قول:
از همین تریبون اعلام میکنم که شخصا با فهمیدن اینکه فن صفاریان و نولان کاوه گوش میده هر گونه طرفداری از کاوه آفاق انکار و تکذیب میکنمنقل قول:
به پد خونی خانم منشی (sm2)نقل قول:
آرزوت بوده بری واسه خانم منشی بالدار بگیری (sm2)نقل قول:
ترجیح می دم بحثو همینجا تموم کنم (sm2)نقل قول:
در ابن مورد خاص نظر من به نظر شما نزدیکتر است (sm120)نقل قول:
دیگه بی تو اینجا جای موندنم نیست (sm27)
نقل قول:
اینا که میدونن بی برو برگرد رد صلاحیت میشن چرا خودشونو ضایع میکنن میرن ثبت نام؟!!!
از این کلمه زیاد استفاده میکنی ..نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20:30 رو من همون روز گذاشتم ..
جنگ ستارگان از اینجا بگیر همش هس به ترتیب ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اول مال جنگ بعدش قسمت چهار مال جنگ های قبلش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱ – فیلم Star Wars: Episode IV – A New Hope 1977
۴- فیلم Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 1999
(sm120)
(sm169)
تن خسته ای ولی خوابت نمیبره ... (sm50)