(sm120)ممر رکورد بازدید چنده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)ممر رکورد بازدید چنده
من قط تیترو نوشته بودم من و از یاد ببر به خاط اینکه ملت اینطوری تو گوگل سرچ می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ی متنو از یاهو بهم دادی کپی کردم چیزی از خودم ننوستم. که اونم دوباره خودت اومدی ادیت کردی
الان یه کسره اضافه گذاشتی اینهمه مسخره بازی نداره که بخوای بندازی گردن یکی دیگه
من باشم جنبشو دارم میگم اره کردم ولی وقتی تو کردی میخوای بندازی گردن من که ملت بهم بخندن
ملت رفیق دارن ما هم داریم
(sm70)لاشی من کسره نذاشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر بيننده ترين روز 16 مهر 1393 19889 بازديد
لامصب بالاترینم چند ساله بلاکه وگرنه این بیشتر میشد
بزن اونجا داغ میشه احتمالا
کیونی چرا یه غلطی می کنی می خوای بندازی گردن یکی دیگه(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا متن خودمو نذاشتم متن تورو گذاشتمنقل قول:
(sm2)جماعت رشتیو نیگا جان من یه ماهیو بکنی تو کندوی عسل بذاری دهنش بازم تف میکنه (sm2)مثلا چه انتظار دیگه داری از رفیقت ، با کیون قلمبت همش میری یونی اگرم بری بیرون میری کوه گم میشی تا یه هفته (sm2)من بد بخت جورتو میکشو فقط مونده بکشم پایون !
(sm120)من بلاکم
خب همش میخوای مسخره کنینقل قول:
(sm30)(sm30)نقل قول:
(sm30)
(sm120)بیا اینم مدرک همش میگی متن تو متن تو
تف ندی الکی
: این البوم شامل شش قطعه منتشر نشده از نسخه اولیه آلبوم یه شاخه نیلوفر میباشد که شامل سه قطعه کاملا جدید و سه قطعه با تنظیم متفاوت میباشد
منتشر شده در آیتونز
: همینو بزن بسه
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همینو زدمنقل قول:
بعد خودت اومدی دوباره ادیتش کردی
مدیر شدی ؟! (sm30)نقل قول:
(sm70)گفتم چیکارش کردم منو من رو زدم منُ کسره نذاشتم حالا میخوای باور کن میخوای نکننقل قول:
(sm2)نکنه کار این دیوث بچه خوشگلس به روی خودش نمیاره
شبت بخیر بابا خیلی وقته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کوفت شماها چرا تموم نمیشین ! فقط برای تغییر عنوان تاپیکای خودم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکانش هست (sm2)نقل قول:
صبح بخیر !نقل قول:
منم خیلی وقته نیومدم (sm120)
(sm2)سجاد بکش پایون دو تا چماق مشدی و رشتی دارن میان
یه دونه امیر مدیر شد برا هفت پشتمون بسه !نقل قول:
هر چی بدبختی بود سرش هوار شد !
پیشنهاد های غیراخلاقی نداشتی !؟(sm2)
اینجا نماد صمیمیت اینه که به هم فحشای ناجور میدن (sm120)
(sm2)مگه به مدیرا پیشنهادای خاک بر سری میدن
آخه کدوم کثافتی این آلبوم محسن رو لو داد ؟!
اینا از جنس همونایی هستن که فیلم های هالیووی با اون کیفیت خارق العاده رو از روی پرده سینما فیمل میگیرن دی وی دی میزنن به خورد مردم میدن !
دریغ از 10 درصد کیفیت (sm138)
فحش بدم ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جورم !!!! (sm2)نقل قول:
یه سری هستن اصلا میان مستقیما میگن بیا منو بگیر (sm30)
تو روحتون صدای محسن حیف شد !
من برم مجتبی کبیری گوش کنم بیشتر لذت میبرم تا این اتود ها (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد خفتش کنین (sm2)
مرگ بر محمد رضا عباسی من شک ندارم این آقا تا حالا هر چی کار بوده لو داده (sm2)
(sm2)
(sm2)داره طبیعیش میکنه
dl kardam kheily ghadmie kara....
chera lo dade akhe in mohammad reza abasi? (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امد بهار جانها ای شاهی تخت برقسا(sm54)
جوملیه بدیرو کومینت بزارین
(sm2)
(sm77)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
الی
انتقام
همه میگن دل سنگت واسه من نداره جایی
منم از تو خیلی خستم ، از تو که سر به هوایی
تو خودت خواستی دل من همش از تو رو بگیره
تو خودت خواستی که عشقت توی قلب من بمیره
دل من دلخور و خسته از من و سادگیامه
حالا عاشقی که داشتی توی فکر انتقامه
حالا که بریدم از تو ، دلم از تو دوره دوره
میکشنم تو قلب سنگت ، هر چی بین ما غروره