به شخمت(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به شخمت(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm35)
- (sm50)
شب سرد زمستون
زوزه سگهای ویلون
به به ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد مایلی کهن : داریوش نقش مهمی در انقلاب ایران داشت و هنوز هم آهنگ هایش را گوش می کنم ..
محسن باز داره تو اینستاگرا حرف میزند
ماه و دریا چی چیه باز اسم ترکیه ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوستان من فن پيجي بيش نيستم ، به من چرا سلام ميكنين ؟؟؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چشم ، من عوض ميكنم، و اين آداب صحبت هم در شأن طرفداران محسن چاوشي نيست ، از شما انتظار بيشتري ميره .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دوستان من فقط یه بار سلام کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یه نفر دیگه با اسمش اومده چرت میگه ..
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]محسن اول فک کردم جلو آینه از تنهاییت عکس گرفتی، بعد دیدم ماهه
اینو (sm2)
(sm2)
شد ز غمت خانه سودا دلم
در طلبت رفت به هر جا دلم...
جریان چی بوده ؟؟؟ (sm59)
فیلمش خوب بود ولی خب فیلم "درمیان ستارگان "نولان بهتر بود (sm50)
ولی خب شاهکار استاد نولان یه چیز دیگس (sm50)
صلاح کار کجا و من خراب کجا
ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا
دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس
کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا
چه نسبت است به رندی صلاح و تقوا را
سماع وعظ کجا نغمه رباب کجا
ز روی دوست دل دشمنان چه دریابد
چراغ مرده کجا شمع آفتاب کجا
چو کحل بینش ما خاک آستان شماست
کجا رویم بفرما از این جناب کجا
مبین به سیب زنخدان که چاه در راه است
کجا همیروی ای دل بدین شتاب کجا
بشد که یاد خوشش باد روزگار وصال
خود آن کرشمه کجا رفت و آن عتاب کجا
قرار و خواب ز حافظ طمع مدار ای دوست
قرار چیست صبوری کدام و خواب کجا
(sm27)
دیوث تر از منتقدین سینما وجود نداره ! آدم تاسف میخوره وقتی این امتیاز هارو میبینه (sm25)
Gravity 96/100
The Martian 80/100
74/100 InterStellar
(sm19)
(sm50)
- (sm50)
اشترم زیرنویس چی شد
ویدیو رو گذاشتم پروفایلت دیگه
همتین اینجایی
منم دیشب the martian رو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود داستانشم جالب بود ولی واقعا در میان ستارگان خیلی جالبتر و متفاوتتر بود
بعضیا رو میشناختم کلا از سبک فیلمایی مثل جازبه و اینا بدشون میومد در میان ستارگان رو دیدن از وسطای فیلم به بعد دیگه میخکوب شده بودن
ردیوهد چه تنظیمی داره آهنگش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50) تو فیلم جیمزباند هست این آهنگ
اسم یاغی تو ترانه سراهاش نیست (sm50)
مجوز بگیره اضافه میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میای اینجا میگی فلان مجله خودتم برو بگیر بیار دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی محسن میاد ایسنا چی تف میدن یکی نیس ازش پرسه مثلا پدرام کشتکار چی شد میثم یوسفی چی شد مونا چی شد اینا رو بپرسین بدونیم جوابش چیه
والا بی پول بودم وگرنه همون موقع گرفته بودم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)غلت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام قطعات : اخرین اتوبوس - امیر بی گزند - چنگیز - متصل - شاه مقصود
اسم دیگه ایم هس ؟
محسن چاوشی حسینی (sm77)