شنیدن دور و برت هنوزم کیورا بیاست (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیدن دور و برت هنوزم کیورا بیاست (sm59)
منو از یاد ببر
این دل شکسته رو میخوام چیکار ؟
دل پینه بسته رو میخوام چیکار ؟
وقتی چشم تو صدام نمیزنه
این صدای خسته رو میخوام چیکار ؟
من میخوام زندگیمو دور بریزم
آینه ی شکسته رو میخوام چیکار ؟
بغض سنگین گره خورده ای که
تو گلوم نشسته رو میخوام چیکار ؟
منو از یاد ببر ، بذار از یاد برم
چی از این غم بهتر ؟ بذار از یاد برم
(sm120)کاور آلبوم چنگیزو دیگه میخوایم بدیم به امیر بزنه
سیاوش (sm138)
سياوش ريده ؟
بو نمیاد؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دانلود نكردم تا بوش بپيچه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
(sm120)آقا اون روز شعر حسن علیشیری رو گذاشتی دمت گرم چنان ملودی ازش در آوردم که یانی در نیاورد (sm2) دیگه نداری (sm2)
(sm25) اي بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت. منتشرش كن. اجازه هم نميخواد بگيري (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)شعرا رسول يونان هم قشنگه
برو بخونشون
دان کن میپیچه(sm59)نقل قول:
(sm3)
با اين وضع و اوضاعي كه شماها داريد تعريف ميكنيد همون دانلود نكنم بهتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یحتمل رفته تو آلبومم.. باید از پایگان بپرسم چند میگیره این رفیقشنقل قول:
یونان کجا هست لینک بده (sm120)
(sm2)نقل قول:
نزدیک ترکیه (sm2)پاسپورت داری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چیز دیگه دارمنقل قول:
بابا یه کاری کن اگه باز فیس محسن پوکید اد کنه نگه باران مساوی خیانتکاران(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگه دار لازمت میشه (sm2)نقل قول:
گرون ميگيرن اينانقل قول:
يه كاري كن. ماكت كار رو بزن بفرست براش بگو من هيچ پول ندارم و بدبختم
بيا و مردي كن و مجاني بده بهم (sm2)
نه آقا رسول يونان به دردت نميخوره
بيا شعراي مهدي فرجي رو كار كن
خيلي خوب شعر ميگه (sm54)
وايسا يه شعرشو بذارم
همین کارو می کنم (sm120)نقل قول:
(sm120)همین کارو باید بکنم ..نقل قول:
اول شعرشو میخواستم بذارم رو یه ملودی دیگم دیدم جور در نمیاد فقط یه بیتش جور میشه
دیشب داشتم رو ملودی تو کار می کردم.. رو همون ریتم گفتم در من یه چیز جدید میخواد فوران کنه (sm2) شعرو گذاشم جلوم اصن یه وضی شد (sm2)
(sm2)حالا تلفيقش نكني با شعر ِ امير (sm2)نقل قول:
با این همه میدان و خیابان چه بگویم ؟
با غربت مهمان کشِ تهران چه بگویم ؟
حرفِ دلِ من شعر و سکوت و سخنم، شرم
با این زن پتیارهی عریان چه بگویم؟
از این یقه آزادیِ میلاد کراوات
بر اسکلتِ فتحعلیخان چه بگویم؟
از بُغضِ فراموشیِ «همّت» به «مدرّس»
از «باکری» خسته به «چمران» چه بگویم؟
با دخترکِ فالفروشِ لبِ مترو
یا بیوه زنِ بچّه به دندان چه بگویم؟
زن با غمِ شش عائله با من چه بگوید؟
من با شکمِ گُشنه به ایمان چه بگویم؟
با او که گُل آورده دم شیشهی ماشین
از لذّت این شرشر باران چه بگویم؟
دامانِ رها، موی پریشان، منِ شاعر
با خشمِ دو مامورِ مسلمان چه بگویم؟
تا خرخره شهری به لجن رفته و حالا
ماندم که به یک چاک گریبان چه بگویم!؟
اوووووووووووو اووووووووووو اووووووووووو مشتی ماشالا
اووووووووووو اوووووووووووو اووووووووووو حقه ای والا (sm35)
این که تنبون و خشتک دریدست (sm2)آلبوم مجازه (sm2)نقل قول:
من با شکمِ گُشنه به ایمان چه بگویم؟(sm50)
رو آهنگ سیاوش آدم می خواد سینه بزنه (sm2)
نگفتم كه روو همين ملودي بذار (sm2)نقل قول:
بيا اين صفحه شه
خدايي شعراش خيلي قشنگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر اينو بخون (sm54)
روسری فهمیده دارد صبر من سر می رود
نم نم و بــا نــاز هی دارد عقب تر می رود
دست نامریی ِ باد و دسته های تار مو
وای این نامرد با آنها چه بد ور می رود
می زنی لبخند و بیش از پیش خوشگل می شوی
اختیــــار ایـن دلــم از دست مــن در مـی رود
واژه های شعر من کم کم سبک تر می شوند
این غــزل دارد بـه سمت سبک دیگـــر می رود
پــا شدی.... انــگار بــر پــا شد قیامت در دلم
رفتی و گفتم ببین ملعون چه محشر می رود
ابـروانت مـی شود یــادآور " هشتاد و هشت"
چشم هایت باز سمت " فتنه " و شر می رود
گــر تــو را ای فتنـه ، شیـخ شهر ننمایـد مهار
مثل ایمــــان مــن امنیت ز کشـــور می رود
اهــل نفــرین نیستم امـــا خدا لعنت کنــد
آنکه را یک روز همراهت به محضر می رود...
ابـروانت مـی شود یــادآور " هشتاد و هشت"
چشم هایت باز سمت " فتنه " و شر می رود
گــر تــو را ای فتنـه ، شیـخ شهر ننمایـد مهار
مثل ایمــــان مــن امنیت ز کشـــور می رود
(sm50)
(sm98)نقل قول:
(sm173)(sm51)نقل قول:
(sm50)پَ چي پكري ؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
آقا دیروز باران برای شما هم باز نمیشد یا مشکل از طرف ما بوده ؟؟؟
خدایی عجب شعریه (sm2)
ممر پس انتشار.. از اوین سلام می کند (sm2)
(sm59)تو كارنامه تم اختلاس وجود داشته (sm30)نقل قول:
يه راست اعدامي (sm2)