تاثیرات پپ بر آلمان چی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاثیرات پپ بر آلمان چی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی(sm54)خدا لعنت کنه پرز که نمیذاره یه سال راحت باشیم (sm89)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک داری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از حمام نه (sm120)نقل قول:
تفصیر پرز چیه اینم بد تر از ون هموطنش هر سال درخواست تمدید قرار داد و افزایش حقوق میکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یو دستمزد سالیانه 9 میلیون پیشنهاد داده ..یعنی یکی کمتر از بیل
تازه بعد حموم به این نتایج عجیبی دیگه ای هم رسیدم که در جای خودش تعریف میکنم وست (sm120)نقل قول:
میره میرینه تو 50 میلیون ایارا رو میاره دستمزد بیشتر به مهره کلیدی فشار میاد بهش؟نقل قول:
مثل وقتایی که تو برگه امتحانی میرینی ولی دل خودتُ خوش میکنی شاید 10 بده به موندنش امیدوارم(sm50)
خوزه هر بدی داشت همین یه حسنُ داشت که پرز هم تخم نمیکرد کسی رُ بیاره یا بفروشه(sm50)
باید تلو تلو بخوری این زمونه رو (sm111)
که من رئالی ترین رئالی دنیام؟(sm120)نقل قول: