پَ چیکار کنم ؟ هر روز که نمیشه نامه نوشت ! باید یه پل ارتباطی شکل بگیره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پَ چیکار کنم ؟ هر روز که نمیشه نامه نوشت ! باید یه پل ارتباطی شکل بگیره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اول نامه بازی بعد که رفتی واسه صحبت سرتو بنداز پایین اتفاقا اینطوری فک میکنه سر به زیرم هستی فقط از قبل برنامه ریزی کن میخوای چی بکی با چند نفرم مشورت کن یه وقتی حرف خیطی نزنی بهش هم استانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جمعیت اینجا 700 هزار نفره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بزار 2 روز بگذره یخورده فک کن در مورد کاری که میخوای بکنی و نامه و... بعد برو. مجبور نیستی همین فردا دوباره بری.بزار اونم یخورده فکر کنه. مطمین باش اونم داره به اتفاق امروز فک میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
:| خو میگم تحصیل میگی نه که :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ خب دختره گناه داره حرف واسش درمیارن همون نامه خوبه..دوروبرشم نباش جوری که مردم بفهمننقل قول:
واسه به دست اوردن هر چیزی باید دل و جرات داشته باشی..تو میترسی فیس تو فیس شی واسه چی دوست میخوای بشی پس؟(sm120)
(sm2)
سرهنگ:جاناتان دوس سانتوس وارد میدان میشه
رئال تک به تک توسط رونالدو خراب میکنه...سرهنگ: جاناتان دوس سانتوس 8بازی برای مکزیک کرده،یه فرصت برای رئال!!!!خب میگفتم جاناتان دوس سانتوس 8بازی برای مکزیک کرده
ویارئال 5دقیقه بعد یه موقعیت تک به تکو خراب میکنه...سرهنگ:جاناتان دوس سانتوس 8بازی کرده و گلی هم نزده!!!یه موقعیت برای ویارئال وووووو،جاناتان دوس سانتوس مهاجم جوونیه و جووانی فرق داره :|
منم نکفتم هرروز فوقش 5 تا نامه تو نامه پنجمم مثلا بش میکی من وقتتون رو زیاد نمیکیرم هرجا شما بکی میام خلاصشم میکنم که سرتون نره و وقتتون رو نکیرم ..با ادبانه و متواضع باهاش برخوررد کننقل قول: