نه خبری نیست هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خبری نیست هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی احتمال داره ولنتاین نیاد؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم ی آهنگ تو مایه های حالم عوض میشه میخواد(sm74)
شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه
یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال منتظر بمونیم ببینیم شادمهر بالاخره میخواد آهنگ بسازه یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا تو این چند سال هم هر سینگلی داده نیما شاهکار بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخص نیس والا چون قرار بود تولدش پخش بشه افتاد عقب تر و ولنتاین اوکی شده بود ولی نمیدونم باز چی میشه اگه منظورت سبک آهنگی مثل حالم هست میشه هست که باید بگم کاری که گفتم آرومهنقل قول:
پس ما هم یواش یواش باید بیخیال بشیمنقل قول:
من خودمم به شخصه لااقل تا چند سال امید زیادی ندارم تکرارم نکن آخرین آهنگسازی و تنظیمش بود که به خاطر شعر معمولیش به حقش نرسید و گرنه ملودی و تنظیم ارکسترالش واقعا سبک کارهای بزرگان موسیقی بود و سبک کارهای داخل ایرانش مثل بی نهایت شب پرپرواز و قفسنقل قول: