منظورت درد بود دیگه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورت درد بود دیگه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قلیونتو بکش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه عادی شده اگه ببره جای سوال داره (sm2)
نگران نباش دو ساعت دیگه نوبت ماست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی رو دوست دارم معتاد
رضا صادقی قیلون میکشه
چاوشی سیگار
یزدانی سیگار
پایگان مشروب
از ماست که بر ماست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کجا آن شاخ نرگس بشکفد
گلرخانش دیده نرگسدان کنند
(sm111)
نقل قول:
(sm81)
(sm2)
سوشا و بنگر باید برن جای عالیشاه و طارمی (sm120)
سوشای اقای گل(sm120)نقل قول:
به خاطر خطایی که کرد راضیم ازش(sm2)
تو رو از دور دلم دید اما نمیدونست چه سرابی دیده ..
توی دریای چشات چشمای من نمیدونست که حبابی دیده ..
تو که نیستی توی این تنهایی انگاری که بخت من خوابیده ..
تو نباشی این دل مغرورم چشمشو از هر کسی پوشیده ..
(sm155)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر بلدی از نرم افزارای تنظیم زیرنویس استفاده کنی ؟ اون دو تا رو بچسبون بهم با این نسخه 720 ست کن عالی میشه
تو رو از دور دلم دید اما نمیدونست چه سرابی دیده / توی دریای چشات چشمای من نمیدونست که حبابی دیده
تو که نیستی توی این تنهایی انگاری که بخت من خوابیده / تو نباشی این دل مغرورم چشمشو از هر کسی پوشیده ...
(sm118)
متن اهنگ نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر دیوث من شک دارم این 720 باشه اخه فرمت aviرو چی به 720
اسکرین بده
اشترم یه اسکرین بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولله چاره تویینقل قول:
ای ماه شب دریا ای چشمه زیبائی
یک چشمه و صد دریا فری و فریبائی
من زشتم و زندانی اما مه رخشنده
در پرده نه زیبنده است با آنهمه زیبائی
افلاک چراغان کن کآفاق همه چشمند
غوغای شبابست و آشوب تماشائی
سیمای تو روحانی در آینه دریاست
ارزانی دریا باد این آینه سیمائی
زرکوب کواکب راخال رخ دریا کن
بنگار چو میناگر این صفحه مینائی
با چنگ خدایان خیز آشفته و شورانگیز
ای زهره شهر آشوب ای شهره به شیدائی
چنگ ابدیت را بر ساز مسیحا زن
گو در نوسان آید ناقوس کلیسائی
چون خواجه تن تنها با سوز تو دمسازم
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
شهریار
نه ولی باید بدم یکی درست کنه یا خودم یاد بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) الی خاک بر سرت هنو یاد نگرفتی Thumbnail بگیری از یه لینک آنلاین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا . . . (sm81)
(sm169)
فردا هم مستند کنسرت پمپی پینک فلویدو میذارم (sm50) 1972
میلاد هستی ؟؟؟ (sm74)
عجب آهنگیِ (sm50) موسیقی هفته
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس بزن امشب کیو تو خیابون دیدم (sm59)نقل قول:
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه ننه با خواهرش بود وگرنه باهاش صحبت میکردم ! (sm2)نقل قول:
آهای خوشگل عاشق براشون میخوندی (sm120)نقل قول:
خیلی صحنه دراماتیکی بود اومد از کنارمون رد شدن بعد همینجور که میرفت دوبار برگشت هی نگاه کرد (sm50) اونم دوبار نه یه بار (sm81)نقل قول:
تا الان چندبار چایی دم کردی رمان خوندی با این صحنه ای که دیدی (sm120)نقل قول:
اسپرسو سوبله و دیوان شمس باید برای این صحنه بیارم (sm74)نقل قول:
جلوه گاه رخ او دیده ی من تنهایی دید (sm81)
با منی که دیوونتم بخندنقل قول:
با منی که یارتم بخند ... (sm50)