شرت فقط شرت حسین
حاجی فقط شیخ مجتبی
نمایش نسخه قابل چاپ
شرت فقط شرت حسین
حاجی فقط شیخ مجتبی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) گویش اون بعضیا درسته، اونی که غلط مگیره بلد نیس. (sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه گفت کدوم مسیر 100 درصد درسته.
وی احتمالا خیلی وقته که درست از نظرِ خودم رو پیدا کردم.
هستم همین اطراف در حال لایک زدن. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) شیخ که عزیزِ ماست. (sm127)
تقصیر منه به احترام نوید جونم به چشم برادری بهت نگاه کردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم کاری میکنی یه بلیط یه طرفه برات جور کنم(sm2)
09184282729
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهای با عمع نوید شوخی نکن زنمه اخمخ(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الان عکسم رو میزارم براتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک صاحبش(sm2)نقل قول:
یه لحظه امون بده بزار ازت اول یه خواهش بکنیم بعدا عکستو بزار ؛ همینطوری بی مقدمه که نمیشه (sm70)نقل قول: