یه عکس خوشگل مشگل از من بگیر می خوام بزنم دم در مجمع (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه عکس خوشگل مشگل از من بگیر می خوام بزنم دم در مجمع (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی دیوث این آواتارتو عوض کن
200 تا عکس داره محسن
با رقیبام خوش باش منم اینجوری خوشم ؟محسن غیرتت کجاست ؟(sm2)
برو کیون مبارکت رو بده باوووو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی تو چکار به اواتار من داری(sm59)
خو پفیوز من شانس ندارم هر عکسی میذارم می بینم به دیوثی مث تو اون عکس رو گذاشته(sm2)
یدونه سلفیاتو با پوتین و کاسه اش سربازی بذار دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از کجا میدونی من سربازم(sm59)نقل قول:
تازه من سربازیم رو تموم کردم(sm2)
واسه دوران جاهلیتشه تو به روش نیار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا قمیشی تر میزنه اینقدر
تنظیم تمام قطعات : محسن چاوشی
پیانو قطعه ی پرنده ی غمگین : محسن چاوشی
اینکه یک آهنگساز یا تنظیم کننده، آثار خارجی را کاوِر کند قابل تحمل تر از حرکت ترانه سرایان بی ذوقی است که ترانه های معروف داخلی را می دزدند و با اندکی تغییر، مدل جدیدی از آنها را به خواننده های گیج و بی حواس که بعضاً شهرتی هم دارند واگذار می کنند! چند ساعت پیش با شنیدن یک "تک قطعه" جدید(!!) که ترانه اش کپی برداری یکی از ترانه های بابک جهانبخش بود برای لحظاتی قاطی کردم اما به خیر گذشت!(sm55)
هر کی هست نقل بگیر بگو کرسی شر نگو این آهنگ محسن واسه زمانیه که جهانبخش اول دبیرستان بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم
علی بحرینی (sm70)
مطمئنی منظورش محسن بوده (sm2)
البته جهانبخش یه منو از یاد نبر داره دیگه (sm70)
حالا جواب نده این دیوث زهرش رو میریزه همیشه بعد آخر سر میگه منظورم فلانی نیست
منم گنگ جوابشو دادم را فرار داشته باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرمردی موبایلشو برد تعمیر کنه،
بعداز مدتی اون آقا اومد گفت:موبایلت سالمه پدرجان،چیزیش نیست..
پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا کسی از بچه هام زنگ نميزنه.. (sm74)
سجاد بیا کامنتا رو بخون (sm2)
چشم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چي جاش بنويسيم (sm54)اون موقع ديگه جوك نيست كه بيمزه ميشه (sm2)
سالها ميگفتن يه تركه يه رشتيه هيشكي صداش در نميومد حالا كه از همه جا تقريبا جوك در اومده ديگه فتواس كه ميدن بيرون : جسارت نكنين ، مسخره نكنين، احترام بذارين ...(sm25)
انقد بدم میاد یکی گنگ صحبت میکنه ، بایدم گنگ جوابشو داد اصن (sm2)
پینیکیو 20 قسمت دیرو آخریش اومد تموم شد ..نقل قول:
هیلر هم که میگن خیلی خفنه تو مایه های شکارچی شهر تا قسمت 13 اومده هنو کامل نشده ..
من هیچکدومو ندیدم هنو !!!! (sm120)
کامنتمو پاک کرد (sm77)؟؟؟؟؟
کامنتارو برام بست (sm2)
ادم ترسوی بی تخ.م (sm70)
نقل قول:
آخه من با ادبم خب (sm19)
ولي چشم اقا امير شما امر بفرمائين (sm10)
شوش کرد موزمار (sm2)
ممر چه کردی همه دایورت میکنن سمت تو؟ (sm120)نقل قول:
از سایت موزیک باران خواهش می کنم نظر منو سانسور نکنه
(sm2)
این سامرهالدر به این خوشگلی رفت چه عنی گرفت (sm9)(sm178)
اینجا کی رایتل داره ؟
با رفیقام خوش باش (sm50)
منم با رفیقات خوشم (sm59)
malware دمت گرم دادا بابت شعرا (sm176)
آهسته تر رانندگی کردم طولش بدم این راهه کوتاهو
پیشم که باشی من دلم میخواد گهگاهی هم گم کنم راهو
فرقی نداره جاده بن بسته دوره به خونه یا که نزدیکه
بودن کنارت زیر این بارون شاید همین حسنه ترافیکه
حیفه که زیر سقف ماشینیمو بارون بی ما هدر میره
پای پیاده رد نشیم از شب حوصله ی این کوچه سر میره
ابری که با ما هم قدم میشه رد قدمهامونو میشوره
عطری که تو این کوچه میپیچه دنباله راهه مقصدش دوره
من پیش تو رو باله این ابرا اونقدر که از شب خوابو میگیرم
این موقع از فصلایه بارونی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تو هر دقیقش تحت تاثیرم
(sm81)
(sm3)عسلام
حجم فایل سه بعدی سنگین شده یه خطم نمیشه کشید دیگه .. با 16 گیگ رم کم میاره سیستم (sm178)
خدایا یه پولی برسون یه سیستم خفن بگیرم (sm178)
الی یه 15 میلیون دستی نداری بم بدی (sm172)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]