برو مغازش بگو میشه وقتتونو بگیرم ببرش بیرون کافی شاپی جایی نامرو بده بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو مغازش بگو میشه وقتتونو بگیرم ببرش بیرون کافی شاپی جایی نامرو بده بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه زمانی چشم یکیو گرفته بود، فقط اسمشو میدونستم و عکساشو دیده بودن ، رفتم تو فیس اسمشو زدم فامیلیشم نداشتم بعد یه هفته جست و جو از رنگ چشماش پیداش کردم میون اون همه اسم یکسان (sm50)نقل قول:
والا من دیگه طالع بین نیستم بگم کدوم روز خوبه(sm2)نقل قول:
بده یه بچه واسش ببره خودتم یه نظر نشون بده بفهمه تو دادی
بابا شبمو ساختی که حرف خوبیه (sm120) این چه حرفیه میزنی اخه .. من کوچیکتم رسول جان (sm10)(sm127)نقل قول:
کس نگید فقط گوش کنید (sm120)
قبل از اینکه بیاد مغازه برم بندازم توو مغازه چطوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا تو اون خراب شده کافه ایی کافی شاپی یه پارکی اصن دعتوش ککن برین سینما البته ببریش یه فیلم خوب بعد تو راه رفت وبرکشت سینما حرف بزن باش با صدای آروم شمرده سر پایین در ضمن خیلی ببخشید اکه دختری تو این جمع هست ولی ک.ون لق مردم چون آدم با خواهر محجبه اش هم بره بیرون باز دهن مردم بسته نمیشهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو اگه یکی دیگه قبل اون برداره کلا باس قیدشو بزنینقل قول:
اونجور که پیداس دوس نداره سر کار ،این بحثا باشه
قبل از اینکه بیاد بندازم توو مغازه خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]