(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشون خیلی بده هیچی از خودشون برای ارائه ندارن فقط ادا در میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا فکر کنم آهنگ جدید دیگه ولنتاین پخش نمیشه رفت واسه عید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
داغ دلمو تازه کردی فربدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون لحظه که میگه من نوازنده هستم و اونقدر کار خوب دارم که به همه خواننده ها میتونم اهنگ بدم
ولی برای من در بیابان لنگه کفشی غنیمت است. حالا که خودش کشیده کنار لااقل از کپی دسته چندمش ناچارا لذت میبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چند روز پیش همینو گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) آخه چراااااا! واقعا این شادمهر جدیدو درک نمیکنم(sm172) ای کاش یه روزی فاز الانشو بتونیم بفهمیم ! دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار از دستش دیگه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دیگه اینم نظر شماست ولی برای من بدترین آهنگ شادمهر از بهترین کار امثال اینا قشنگتره حتی اگه شادمهر خورپوف کنه تو یه آهنگ در پیت بهتر از کارای ایناست البته اینم نظر منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل بخام از موسیقی جز شادمهر لذت ببرم به جای اینکه برم سراغ خواننده های تقلیدی میرم سراغ یراحی چاوشی نیما مسیحا مانی رهنما حامی و ...