(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز الانش گشادی مفرط و تبدیل شدن به یه خواننده ی مارکتی که فقط جهت فروش بلیطهای کنسرتش هر از گاهی سینگل میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ببخشید طرفداراش به چیزشن!!؟(sm120) همچین آدمی نبود... نمیدونم تنش به تن کی خورده اینجوری شده! گلیم باف لعنت الله علیه(sm70)نقل قول:
بله طرفدارایی که آهنگ همیشگی و عقل و عشق و کوه براشون بهترین هست به چیزشن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه من فازشو گفتم حالا تنش به تنه کدوم خری خورده رو نمیدونم ولی بازم میگم بهتره منتظر اون شادمهری که اونهمه سال میشناختین فعلا نباشین شادمهر الان فقط یه خواننده س والسلامنقل قول:
من که فکر میکنم برگشتی در کار نیست
قراره شادمهر همین اهنگهایی مثل کوه رو ادامه بده
اگه هم بخواد خودش کار بده ۱۰ تا با این عوامل کار میده یکی خودش میده که اونم کنسلش میکنه
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کنید این اهنگو و لذت ببرید از این همه زیبایی (sm50)
گیتار دیوونه کنندش مخصوصا چند ثانیه اخر اهنگ ...
یکی از فانتزیام همکاری شادمهر با این یاروعه (sm27)
سالار عقیلی