ولنتاین هم اومد و خبری از آهنگ جدید نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
ولنتاین هم اومد و خبری از آهنگ جدید نشد
ملودی این اهنگ چقدر اشناس. کسی میدونه مال کدوم اهنگه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ قدیمی رضا صادقی به نام"سهم ما" شبیهه اونه به نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستم از تظاهر ایستادگی،جای دندون هزار گرگ رو تنم،نه کسی میدونه که من چی میخوام،نه خودم دونستم عیب کار کجاس!
نه احساس میکنم کامل کاور کرده از یه کار دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی که شد احساس کردم مازیار فلاحی داره میخونه ولی کدوم آهنگش نمیدونم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف زمانی روز عشق
مصاحبه مونا برزویی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بودم اون کوهــــــــــــی کـــــــــــــه به چـــــشمای توو کوچیکـــــــــــــــه (sm127)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش پخش آهنگ باز عقب افتاد؟؟؟
چه عرض کنم احتمالا در حال شمارش پول بلیطهای کنسرتشه وقت نداره کار بده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]