نه 0921 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه 0921 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اون زیری بیا بالا شیطون (sm2)
(sm120) به تخممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم پستتو به خدا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شما چیه بلاخره ؟ لتر خوبه ؟ (sm120)
بکو من یه فولان قدر وقت کذاشتم به خودم رسیدم هی نوشتم رو کاغذ و مچاله کردم تا بالاخره این شد که این تو نوشتم الانم قلبم داره میاد تو دهنم که یه وقتی چیزی ننوشته باشم که بخواد شما رو برنجونه شما هم یه لطفی بکن فقط دو دقیقه واسه من وقت بذار فقط بخون بعدم در موردش فکر کن بعدم خدافظی سرتو بندار پاییت محل حادثه رو ترک کن(sm70)امیدوارم به عشقت برسی ما که نرسیدیم ولی خدا کنه تو برسی عروسیتم این جمعو دعوت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر منم نظر امین و بقیه بچه هاست ... (sm120) اونا مشاورشون بهتره من خیلی نمیتونم جدی صحبت کنم (sm120)نقل قول:
ا چیو دادا نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت خودتو بن کن برو خجالت بکش (sm25)نقل قول:
گفتم تحصیل اونجایی گفتی نه ... بعد گفتی واسه درس (sm120) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]