رفتی؟ فوق تخیلیه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتی؟ فوق تخیلیه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره - ولی من سرباز زندان بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه بابا تموم بشه راحت شم برهنقل قول:
تموم که بشه میمونی و بیکارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست توی فیسبوک زیاد داشتیم . تو سایت هم تو نظرات!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری که فکر می کنی نیست ، همونطور که مرتضی رو یه روز اومدن بردن با پرونده ی تمام کامنت های سیاسی که گذاشتن جلوش و دهنشو سرویس کردین ، دور بعدی هم احتمالا نوبت سعیده . البته الان خیلی کمتر شده
اولین نفری که ضربه میخوره محسنه ، نمیان بگیرنش که . جور دیگه دهنشو سرویس می کنن
دوره چند بودی(sm50)نقل قول:
(sm190)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان چیه(sm50)
سال 89 قزلحصار بود اول بعد فرستادنم رجایی شهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دوره چند بودی فک کنم 178 اینا باشینقل قول:
امیر گیر دادی شیشه نوشابه رو اخرش حواله کیون ممر کونیا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق یادم نیست نمیخوامم یادم بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یادمه چون خالکوبی داشتم میخواستن بفرستنم لب مرز که با کلی التماس و اینو ببنین و اونو بیار موفق شدم لب مرز نرم
"آلبوم" هم زیاد امید ندارم.. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت در مورد آلبوم در کل با تمام اطلاعات و حواشیش چیه؟
بچه ها انواع تفسیر نهج البلاغه کسی میدونه چیه؟
(sm2)
(sm2)نقل قول:
فردا امتحان دارم. دارم کتابشو میخونم
امام علی نوشته ای مردم شما نیز سه حق بر گردن من دارید:
1.مانع ورودتان به مسجد نشوم. 2. از غنایم جنگی نصیبتان کنم 3. تا زمانی که با ما نجنگیده اید، شما را نکشم. (sm54)
یه جا دیگه امام علی میگه:
هیچ احدی با ما قابل مقایسه نیست. امامان حل حفظ سر خدا، پناهگاه مردم و خزانه علوم هستند. (sm54)
چاوشی نیوز (sm74)
با رفتنِ چنگیز یکی از کارای شاخ حذف شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی 2تا عادل روح نواز 2تا فرشاد حسامی یکی دوتا هم محسن ، کارایی هستن که واس ماس (sm59) این آلبوم هم خاص داره هم عام - عام هاش هم البته اینطوری ساده نیستن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکلیف چنگیز چی میشه؟
بایگانی؟(sm25)
بلا تکلیف (sm98) مسلخم یه بلا تکلیفِ دیگه
حداقل امیدوارم کاری رو جایگزین کنه نه که 11 تراک (sm1)
چنگیز حیف بود عقب افتادن یا منتشر نشدن مسلخ رو یه جوری هضم میکردیم (sm54)
خیلی دوست دارم بدونم بعد من چه میکنه
یکی میگفت، 2.3 ساله داره گریه میکنه(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسوس سری kجدید زده ماتم داره توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز رو فکر نکنم حذف کنه فقط اسمش شاید عوض بشه و اسم یاغی خط بخوره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خوب میشد اگه واسه عام فقط سینگل و مناسبتی کار کنه و تو آلبوم فقط خودش میبود و ادامه مسیر جدی هنری... (sm172)
شش هفت ماه قبلِ پارو... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)عجب چیزی بیرون کشیدی
ولی اینا فکر کنم مال آلبوم قبلی باشه
نوشتم دیگه! شش هفت ماه قبل از اینکه پارو بیاد (sm9)نقل قول:
اینم فیلم کنسرت پومپی پینک فلوید با لینک مستقیم (sm118)720
ممر خوش به حالت شد سایتتو بستی(sm120)
(sm50)
این مرتیکه از وقتی مزدوج شده پاک قاطی کرده(sm59)
دست اخر هم نتونست یه سایت رو نگه داره و به باده فنا داد(sm2)
ممر این جمله شامل حال تو میشه(sm50)
خود ریده را تدبیر نیست(sm30)(sm30)
با چشم همیشه سرکشِ بدذاتش
در خرمن لحظه های من زد آتش
خوش بود به دور از من و با خود می گفت:
گور پدر یاغی و احساساتش...
یکی دو تا نرم افزار هست میشه پسوردو بازیابی کرد. شدنی نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اگه پسوردت حرفه ای باشه نه . واسه پسوردای ساده به کار میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم منم
ساعت چند صبح پسورد میدن؟
8
خیر نمیشه چون نمیدونی پسورد چیه اگه کاراکتر داشته باشه شاید سالها طول بکشه و صد البته به پسورد لیستت بستگی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دیگه کرک رو ببوس بذار کنار نمی گم نمیشه میشه ولی خیلی سخته با متدهای Priv8 و ابزارهای Priv8 اونم اگه باشه