ترانه برزویی با اهنگسازیه شادمهر دو ماه پیش ساخته شده و رفت واسه البوم
در مورد گمت کردم بنظرم اگه بدون تعصب نظر بدم ترانه خوب ملودی چون کاره شادمهر بود متوسط بود یعنی چیز تازه ای نداشت کار هم به اون شکل نگرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
ترانه برزویی با اهنگسازیه شادمهر دو ماه پیش ساخته شده و رفت واسه البوم
در مورد گمت کردم بنظرم اگه بدون تعصب نظر بدم ترانه خوب ملودی چون کاره شادمهر بود متوسط بود یعنی چیز تازه ای نداشت کار هم به اون شکل نگرفت
بازم خوبه یه کار دیگه از خودش اضافه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کردن با افراد دیگه ایراد نیست ولی ملودی بدی به مقلدای خودت و تنظیم بدی به کسی که هیچ نبوغی نداره فقط سطح شادمهر و میاره پایین به کسی که استعداد داره باید بها داد نه امثال قربانپور و هاشمی که هیچ چیز جدیدی برای ارائه ندارن بعدم اینکه به نظرم برای شادمهر همکاری با دیگران باید تو تنظیم اتفاق بیفته نه ملودی که ما رو از حس قوی و تحریرای شادمهری محروم نکنه
آفرین شما بد من خوب - دیگه سرت رو بکن تو آخورت مذخرفاتت هم واسه خودت نگه دار - خوش باش تو کاری کسی هم دخالت نکن کسی اصلا با شما صحبت نکرد - خودت انداختی وسط که بگی منم هستم آره عزیزم شما هم هستی همه هم دیدنت - شعرات هم واسه خودت نگه دار و تحویل من نده میتونی آب خنک بنوشی و تو آرامش بخوابینقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تیزر وارث هم ک پخش شد
(sm118)
نقد وارد است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم بابا جان (sm120) نگاهت به موسیقی رو میپسندم تقریباً شبیه خودمه (sm19) (sm120)منو یاد جوونیام میندازی(sm2)
به سلامتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دوباره حذفش کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همون اهنگیه که ترانش ماله مونا برزوییه اهنگ و تنظیم هم از شادمهره
اقا جان این همه به هم نپرین وقتی هنوز چیزی مشخص نیست
منم با نظراتت مخصوصا آفت بودن این آهنگسازو ترانه سراها موافقم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیـــــــزر وارث
پس یاد بگیر که دیگه واسه شادمهر چرت و پرت نگی و نگی شبیهه فقط با تو عشقم زیاده..دفعه بعد که اومدی یه آهنگ شبیهش بهمون معرفی کن بعد شروع کن به تز دادن گل پسر...نظریاته کارشناسانتو هم بده به رضا یزدانی ازشون استفاده کنه،شادمهر نیازی نداره و مسیرشو درست میره!(sm142) آخور پاخور هم که من در موردش چیزی نمیگم چون باهات مثه یه آدم صحبت کردم ولی خب عادت نداری بهش ولی بازم من از احترام خارج نمیشم و بهت بد و بیراه نمیگم چون تو که واسم مهم نیستی ولی اونجوری ارزش خودم میاد پایین و میشم یکی مثه تو همیشه پلاس و یه آدم بی ارزش که هرکاری میکنه یکی ببینش هیشکی بهش توجه نمیکنه!! خودت متوجه میشی کی باید سرش بره تو آخورش یکم که سنو هُل بدی بره بالا!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان عوض بشه(sm118)
کسی که بیخودی میپره وسط هر حرف دو نفر دیگه شعور نداره - حرف از احترام و غیره هم نزن چون اصلا نزدیکش هم نیستی - تو همون دنیای عقب مونده ای که واسه خودت ساختی باش - تو کار کسی هم دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان را چی باید گذاشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ وارث تا 300 ساعت دیگه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامینگ شاید سووووووون(sm2)نقل قول:
بچه ها شادمهر تو اینستاگرام دوباره ی دمو گذاشته
مهدی ایوبی گفته تا اخر هفته قطعا میاد(sm118)(sm118)
(sm118)
با اینکه تو شبامون نشونی از چراغی نیست
تا میتونی تحمل کن که خورشید اتفاقی نیست
(sm27(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر موزیک ویدیو وارث
به گفته مهدی ایوبی ترانه سرای این کار
این ویدیو به طور قطع تا پایان هفته خواهد اومد
اهنگسازی و تنظیم این کار رو خود شادمهر انجام داده :)
پست دیگه اینستاگرام شادمهر که
دمویی دیگر از یکی از کارهاش داخل البوم بوده
کارگردان این کارزیگورات هستش(سازنده موزیک ویدئو معروف و فقط با تو عشقم که کار نصفش در ایران ضبط شده و نصفش در ترکیه)
خب پس فاتحه این ویدئو را هم باید خوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شما آیه ی یاس خوندی؟بذار کار بیاد...چرا قبل از اینکه کار بیاد تو همه جوره شروع به بهانه گیری میکنی؟(sm54)
حیف که دیگه با سینارت کار نمیکنه
متاسفانه تصاویری که زیگورات خلق میکنه اصلا قابل مقایسه با تیم سینارت نیست
تصاویر کامپیوتری بسیار بی روح
جای شکرش باقیه که یه قراری تو ترکیه با شادمهر گذاشتن و به ارسال تصاویر از سوی خواننده بسنده نکردن
همین الان قبل از ورود به استیج کنسرت کوالالامپور
موزیک ویدئو مهم نیست باید موزیک قوی باشهنقل قول:
Vares
من آیه یاس نخوندمش .کدوم کارای زیگوارت ک واسه شادمهر ساخته شده خوب بوده؟؟ شادمهر فقط باید با سینارت یا کردونی کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شادمهر فقطی وجود نداره...فقط کردونی یا فقط سینارت.به شخصه موزیک ویدیو معروف رو دوس داشتنم.راجب این موزیک ویدیو جدید هم پیش داوری نمیکنم تا بیاد
آقا لطفا عنوان تاپیکو عوض کنید
ba salam music new shadmehr 5 shanbe miyad
خب این کاملا معلومه..چون پی ام سی اکثر ویدئو های جدیدش را پنجشنبه ها پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba2513 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)عنوان عوض نکنید صبر کنید بیاد بعد
(sm120) آهنگ پنجشنبه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]