خودتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خوبه وقتی که داری جوجه کباب درست میکنی خودش بچرخه و بگه : اینجام … اینجام … اینجام نپخته …این دانشمندا چیکار میکنن پس ؟ الکی دارن فقط حقوق میگرن …
فکر خاصی نکن فقط خواستم حقیقتی رو در مورد خودم بگم..!!
من تا همین چند وقت پیش فکر میکردم gf مخفف گوجه فرنگیه...
چیه خوب؟؟!
نداشتم که بدونم چیه اینم لابلای حرفای مردم فهمیدم!!
رفتم خونه رفیقم !!! خواهرش بدون روسری با یه تیشرت و شلوارک اومد دم در سلام و احوال پرسی و دستش آورد جلو منم با کلی خجالت دست دادم وقتی رفیقم اومد ازش معذرت خواستم و گفتم : داداش شرمنده آبجی شما هم آبجی خودمونه !!! یهو زد توی سرم و گفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیوانه اون داداشم بود!!!
خیلی خوب بود اگه 7 تا دوست دختر داشتم..
هر روز هفته با يکيشون میرفتم بيرون!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
8 تا دارم تمام برنامه ريزيام بهم ريخته
فکر کنم دوس دخترم داره بهم خیانت میکنه :-| اخه الان زنگ زدم بهش گفتم : کجایی؟! گفت : پیش دخترخالمم.
اخه الان که دختر خالش پیش من بود..!
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ :ﻣﺮﯾﻢ ﺟﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﭼﻨﺪ ؟650 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﭼﻪ ﺍﺭﺯﻭﻥ
.
.
.
ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ :ﺍﺣﻤﺪ ﺯﯾﺮ ﺷﻠﻮﺍﺭﯼ ﭼﻨﺪ ؟ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮﺕ، ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻮ ﭘﺎﭼﺖ ، ﯾﺎﺭﻭ ﻗﯿﺎﻓﺘﻮﺩﯾﺪﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻩ ﮔﺎﻭﯼ
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺑﺎ ﮐﻠﯽ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﯿﺮﻫﺎﯼ ﮔﺮﻭﻧﻮ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ
ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯾﻦ ﺧﺮﺍﺏ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﺩﻭﺭ !؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﻣﯿﮕﻢ : ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ بگیر
ﻣﯿﮕﻪ : ﻧﻪ ﺯﻭﺩ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻦ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯿﺮﻡ |:
ﯾﻌﻨﯽ ﺩﯾﮑﺘﺎﺗﻮﺭﯼ ﺧﺎﻣﻮﺷﻮ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻇﻬﻮﺭ
ﺭﺳﻮﻧﺪﻩ!!
آشپزخونمونو دارن تعمير ميکنن ، يخچالو آوردن تو اتاق من .
.
.
الان بغض گلوم گرفته ديگه نميتونم ادامه بدم خدا نصيبتون کنه. . .
دوست دخدرم از وقتی فهمیده تو بهشت حور و پری زیاده و کارای خاک بر سری آزاده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نمیذاره نماز بخونم , میگه تو باید بری جهنم!!!
ینی عاشق این اسکول بازیاشم . . .
با داداشم دعوام شده بهم فوش ميده
مامانم بهش ميگه خيلي بي تربيت شدي
منم اومدم خودمو لوس کنم در تاييد حرفاش گفتم
آره اصن معلوم ني کدوم خري تربيتش کرده
هوا چقد سرد شده فک کنم امشب برف بياد....
ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺯﻻﻝ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﺁﻣﺮﯾﮑﻦ ﺁﯾﺪﻝ ﻭ ﺁﮐﺎﺩﻣﯽ ﮔﻮﮔﻮﺵ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﮐﻨﻪ ﺩﺭ ﺟﺬﺏ ﺑﯿﻨﻨﺪﻩ !!! ﯾﺎﺭﻭ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﺁﯾﺎ ﺍﻟﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺰﺭﯾﻘﺎﺗﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻧﺠﺴﻪ ﯾﺎ ﻧﻪ؟ . . . . . . . ...... ﺧُﺐ ﻻﻣﺼــﺐ ﯾﺎﺭﻭ ﺑﻪ ﮐﻮ.ﻧﺖ ﻋﺮﻕ ﺑﯿﺪﻣﺸﮏ ﺑﻤﺎﻟﻪ؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm77)
ترکه زنگ میزنه رادیو پیام میگه: آقا به ماشینایی که یه چراغشون خاموشه، تذکر بدین درستش کنن! آدم فکر میکنه موتورن، میاد ازکنارشون ردبشه، باشون تصادف میکنه.
بلافاصله لره زنگ میزنه رادیو پیام میگه: آقا به ماشینایی که دوتا چراغاشون روشنه بگید یکیشو خاموش کنن،
آدم فکر میکنه دوتا موتوره، میاد ازوسطشون رد بشه باشون تصادف میکنه
دختر است دیگر.................. جان؟؟؟ بله؟؟!! آهان... اوکی................ بعله :- ( :- ( :- ( :- ( :- ( :- (از اتاق فرمان اشاره میکنن که پسر است!! فقط شبیه دختراست!!! جلَّ الخالق !
این مغز آدمی هم عجیب جانوری است عاقا !
.
.
.
یادش میمونه که یه چی یادش رفته! اما یادش نمیمونه که چی یادش رفته !
اعتراف مي کنم ﺍﺯﻳﻦ ﭼﺸﻢ ﺑﻨﺪﺍﻯ ﺧﻮﺍﺏ ﮔﺮﻓﺘﻢ،ﻫﻤﻴﻨﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺧﺎﺭﺟﻴﺎ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺸﻮﻥ ﻛﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺨﻮﺍﺑﻦ !
.
.
.
.
.
.
ﻫﺮ ﺩﻓﻪ ﻣﻴﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﻢ ﻫﻤﺶ ﻣﻨﺘﻈﺮﻡ ﻳﻜﻰ ﮔﻠﻮﻣﻮ ﺑﮕﻴﺮﻩ ﺧﻔﻢ ﻛﻨﻪ
دختره تو گوگل سرچ کرده : اسم اون ادکلن که مژگان دختر خالم تو عقد مژده جون زده بود همه ازش تعریف میکردن بعد من حسودیم شد هُلش دادم تو سُفره عقد همه بهش گُفتن دست پآ چُلُفتی ضایع شد!! چیه ؟؟؟؟
18+ پسره دوست دخترشو میاره خونه و یکم باهم حرف میزنن که
یهو زلزله میاد و جفتشون میرن زیرآوار و میمیرن . . . . . . . . . . . . . .
این قراربود یه داستان خاک برسری باشه ولی خب حادثه هیچگاه خبر نمیکند
ﺑﻌﻀﯿﺎ ﻫﻢ ﻓﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺎ ﺧﺮﯾﻢ :|
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﺮﻭ ﺭﻧﮓ ﻣﯿﮑﻨﻢ، ﺟﺎﯼ ﻗﻨﺎﺭﯼ ﻣﯿﻔﺮﻭﺷﻢ :|
. . ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﮐﯿ.ﺮﺵ ﺍﺯ ﻗﻔﺲ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻣﯿﺸﻪ ﻻﻣﺼﺐـ ـ ـ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خلاقیت بعضی هاش جالبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm160)(sm184)(sm160)
صابــــــــــــــــــــــ ـــــــــــر
کجـــــــــــــــــــــــ ـایی؟؟؟؟؟؟(sm172)
واقعا... عـــــــــــــــالی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید... هیچ معلوم هست کجایی امروز؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشف جدید: ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺟﯿﺶ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻋﻄﺴﻪ ﮐﻨﯽ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﻗﻄﻊ ﻣﯿﺸﻪ ؟؟ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺳﺮﻓﻪ ﮐﻨﯽ ﺳﺮﻋﺘﺶ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺸﻪ .. ﻫﻨﻮﺯ ﺁﺭﻭﻍ ﺭﻭ ﺗﺴﺖ ﻧﮑﺮﺩم....
تا اکتشافاتِ بعدی خدا یار و نگهدارتون
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود همگی (sm127)نقل قول:
مرسی پوریا عالی بود (sm127)
شیخ نظر شخصی خودتونو هم اعلام میکنین ، به کدام یک از موارد بالا نزدیکتر هستش؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه نوید (sm70) اَند عموی من (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا همه کاربرا که ثبت نام میکنن که با ما باشن بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی تـــــــو (sm81) سالمی؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا خودم عموت میشم عزیزم (sm46) تو هم عمه ی من شو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای من نمیشی اینهمه نگرانت بودم؟ (sm70)نقل قول:
خـــــــوبی؟ (sm134)
(sm127)نقل قول:
مردها که عاشق میشوند ، بدجور شاعــر میشوند . . .
دیگر حرفی از عشقم تو را میبوسمت نیست
دیگر در بغلت جایی برای هم آغوشیم نیست
دیگر نامی از من در آن لیست گوشیت نیست
خط خورده نامم ، چاره جز فراموشیت نیست
"صابر"
آمدم ؛ بار رسیده بود اصن امروز وقت نداشتم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی ، پات چطوره ، بهتری؟ (sm10)
نقل قول:
به به علیک سلام (sm98)
کجا تشریف داشتید؟ (sm142)
دیشب دیر رسیدم ، امروزم صبح زود بار رسید دیگه حسابی درگیر بودم ، خسته شدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی ، چه خبرا؟
یک نفر هست که بواقع عموی بنده هستن ولی کاش نبودن عموی بنده ...نقل قول:
بیا خودم عموت میشم عزیزم (sm46) تو هم عمه ی من شو (sm70)
عمتو بخورم (sm70)
خیلی آقایی (sm70)نقل قول:
فدای من نمیشی اینهمه نگرانت بودم؟ (sm70)
خـــــــوبی؟ (sm134)
فدا آقامون بشم (sm70)
شکر ، کم بد نیستم (sm172)
نقل قول:
درود بر تو دختر مهتاب (sm10)
مخازه بودم ، روز قبلشم شهر شما بودم دیه ؛ چه دودی چه سرو صدایی چه بدو بدویی ؛ خلاصه شهرتون دیوونه کنندست ...
نقل قول:
همینی که نوید و اتی گفتن (sm127)(sm120)نقل قول: