جمله بندیت داغون بود منظورو نرسوند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جمله بندیت داغون بود منظورو نرسوند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری این حرفا چیه شما استادی (sm19)نقل قول:
پس منم بتون میکم مرشد از این به بعد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مرشد جون تو که خودت دختری یه جوری واسطه شو بین این عاشق شهرستانی و معشوقش دیکه (sm132)
خب واسه تحصیل اینجا نیستم ولی درس هم میخونم خب (sm120)(sm176)نقل قول:
جوری حرف میزنه انگار من لاتی مشتی ای چیزیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا افکتای ممره رو من تاثیر گذاشته (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش مَلی کوجا رفتی آبجی ؟ (sm50)
خودن نبري خيلي بهتره ترجيحا كس ديگري ببره بگه اينو از طرف كسي اوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من بودم يه هديه كوچيك ميخريدم اينم ضميمه ميكردم و ميگفت بابت عذرهواي و با پيك ميفرستادم
اگر هديه باشه ارزش كار ميره بالا نامه هم ميخونه
اها ! موفق باشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگم بچه ها خلوت کنن تاپیکو بیای دیالگو بزنی داداش (sm120)
چوب كاري ميفرماييد رامين جان (sm10)شما استادي و هميشه گفتن تجربه بهتر از علم جواب ميده (sm120)نقل قول: