(sm27)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)(sm27)
سلام گل پسر... تو خوبی؟ دانشگاه خوش میگذره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید پس اوقاتتُ تلخ کردم (sm74)
عکس همون پایینتر از پستی که تگت کردم هست... سر نبش نرسیده به صفحه بعدی (sm120)
آره امروز دیگه بچه ـم کاملا خوب شد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوشیت بیا مگه وای فای ندارید؟نقل قول:
خوش بگذره خونه رو ردیف کردی بگو بیایم (sm120)
(sm27)(sm27)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
آغــــو ایــن شــیـشــه هـآش خــیــلــی دودی شــده :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نـیــروی انـتـظـآمــی هـمـیـشــه بـه مــآشــیـن مـن گــیــر مـیـده :/ هـمـش 20% دودی شــده هــآ :/
اونـمـ فقـط شـیـشـه عـقـب دودی کـردم :/
یـه بـآرم از حــرصـشــون گـیـر دادن بـه ســرعـت زیــآدم،پـیـج کــردن راهـنـمایی رانـنـدگـی اومـد :|
سلام بر دوستان(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اتهامات هیچ کدوم به من نمیچسبه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]