خاک تو سرش
کچل بی خاصیت
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک تو سرش
کچل بی خاصیت
چرت نگو اصا این آهنگ با اون سرور هیت شد همه جا میلیونی میلیونی میگفتن دان شده ..
(sm2)
جدیدا پر رو شده سینجول تهدید میکنه ..
بی خاصیت ..
بدجور (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روضه چهارم ....
قبول دارم ولي برا اين سريال باس همينجوري مي خوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست مي كنه تو تمبونش اين تنظيمارو در ميارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو خب ملودیا هم همون حالتو داره دیگه (sm50) جفتی اینطوری می کنن گردن هردوتاشونه
اره اونا اینو میخواننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم با اهنگ بعدی نسخه این طور کارا و شهرزاد و....رو ببنده بره
درسته واسه سریال انتظار یه ترک عالیو نداشتم ولی دیگه این تنظیمو از کجای اون مغز فسیلش دراورده
اينونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودم بعد اومدن شهرزاد همه میریزن سر بهروز (sm120)
راديو جوانم گذاشت
(sm2)آوانگاردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوری قیافه میگیره حرف میزنه انگار میخواد سمفونی دهم بتهوونو خودش بزنه
بابا این کچل بالای 10 سال دست به تنظیم نزده حالا می خواد چی بزنه من نمی دونم
محسنتونم فقط برای فروش بیشتر اسم اینو گذاشته رو البومش
خداوکیلی خودتم میدونی چرت میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاتو ازین نت بزار بیرون بگو صفاریان ببین کسی میشناسه اخه
کی میشناسه خب ؟ کسی نمیشناسه !
البوم چاوشی هم میاد یه سر و صدایی میکنه تموم میشه میره
رفت تو ارشیو
مقوا ، ماکت - حامد برادران تنظیم میکرد بهتر بود ...
دوتا نرم افزار میکس از تو کامپیوترش دان کرده صدا محسنو انداخته زیرش(sm3)
همه هم ديگه اساتيد نقد موزيك و تنظيم شدن (sm59)
اگه كسي بخواد با اسم اون يكي مطرح شه صفاريانه خودشو سنجاق چاوشي كردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه استاد نمیخواد همین پسره خطرم بلده اینجوری میکس کنه
نشستم کنارت عذابم بدی
عذابم بدی من مدارا کنم ... (sm50)
منظورم به شخص خاصي نبود كلي گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اسمتو تا صدا میکنم
تورو از یه دنیا جدا میکنم
منو زیر تیغ سکوتت نکش
دارم زندگیمو صدا میکنم ... (sm50)
این همه تنظیم کننده
خب بده به یکی دیگه
اون که شادمهر بود اهنگ اخرشو داد به یه ادم معمولی تنظیم کرد خیلیم خوب از اب در اومد
می تو(sm120)نقل قول:
خورده اي به بهروز وارد نيست اون كه وضعش معلومه
من خروجي رو از چشم محسن ميبينم ...
امیر یا الی لطفا تیترو بزنید : تاپیک موسیقی « هادی پاکزاد » البوم تاریکی منتشر شد(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یا رضا هرکدوم البومو میتونید بگیرید تاپیک بی البوم نمونه (sm2)
دیگه همه میدونن محسن هر از چندگاهی با یکی رفاقت میکنه که هی ما میزنیم تو سرمون اخرم ازش جدا میشه..صفاریانم یکی از هموناس.
ديگه خودم بايد برم همكاري كنم با محسن ...
یعنی منو ممر سجاد هامتین و امیر جمع شیم از این بهتر در میاریم (sm2)
باز صفاریان از اون جونور قیاسی قابل تحمل تره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی جدن حدود 3 سال بیشتره فکر کنم رسمن دارن همکاری میکنم ثمرش 4 تا روضه بوده |:
(sm50)
ملت الکی میگن خوبه همیشه خودشون نیم فهمن چی گوش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره هر کس نظر خودش رو داره - اکثر اشخاصی که اینجا هستن همشون خیلی جدی موسیقی رو دنبال میکنن و همه چی براشون مهمه و به همه چیز هم دقت میکنن ، اینقدر هم سواد دارن که بتونن در رابطه با ترانه یا ملودی یا تنظیم یا میکس و مستر صحبت کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها زیاد از تنظیم بهروز بد نگین بهو میبینی نصف شب قهر کرد با گریه زاری زنگ میزنه محسن زا به راهش میکنه ها